logo

SESLİ, SANAYİ SİTESİ VE PAZARYERİNDE ÇALIŞTI

  • İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli’nin, Belediye Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli ve belediye meclis üyesi adaylarının, Kışla Küçük Sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnaflar ile Kepez pazaryerinde seçim gezisi yaptıkları bildirildi.

İyi Parti Seçim Bürosundan verilen bilgiye göre ; Kdz. Ereğli Kışla Küçük Sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnaflar kendilerini ziyarete gelen Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli’ye sevgi gösterisinde bulunarak “Başkanım 15 yıldır hizmet almıyoruz. Artık gelin kurtarın bizi” diye seslendi.

Kışla Sanayi Sitesi’nin sadece Kdz. Ereğli’ye değil bölgeye hizmet veren bir alan olduğunu buraya dışarıdan da çok insanın geldiğini belirten Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli “Sizlerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunları çözmek inanın çok basit. Yeter ki çözmek isteyin. Öncelikle burada su baskınlarına karşı önlemlerin alınması lazım. Altyapı yetersiz geliyorsa ona göre alt yapısı yapılır. Her yağmur yağdığında niye korkuya kapılasınız. Bunun önlemini almak belediyenin görevi. Göreve geldiğimiz buraya pırıl pırıl sıcak asfalt dökeceğiz. Temizliği söylemeye gerek duymuyorum. Sizler bunun için belediyeye para ödüyorsunuz, vergi veriyorsunuz. Göreve geldiğimizde göreceksiniz inşallah Kışla Sanayi sitesi pırıl pırıl olacak. Hiç merak etmeyin. 31 Mart günü destek sizden 5 yıl hizmet etmek bizden. Kendimizi sizlere anlatmaya gerek görmüyorum. 2007-2009 yılları arasında görev yaparken Kışla Sanayi Sitesi’ne ve Kdz. Ereğli’nin diğer mahallelerine nasıl hizmet yaptığımızı en iyi siz biliyorsunuz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” şeklinde konuştu.

Sesli, “Ereğli’nin sevgisine, hizmetle cevap vereceğiz”

İYİ Parti heyeti, Kepez pazaryeri esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlar ile görüştü.

verilen bilgiye göre; Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem Başkanlarından Murat Sesli’yi gören vatandaş ve esnaflar, kendisini artık özlediklerini belirterek 2007-2009 yılları arasında görev yaptığı dönemde verdiği hizmetleri unutmadıklarını söyledi.

Ekibiyle beraber göreve geleceklerini, eksik kalan bütün hizmetlerin her mahalleye eşit olarak yapılacağını ifade eden, Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem Başkanlarından Murat Sesli, esnaf ve vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sesli; “Ereğli’mizin hangi bölgesine gitsek, yoğun bir ilgi ile karşılanıyoruz. Unutulmamak ve hizmetlerle anılmak çok güzel. Kepez pazaryeri esnafı ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim, emin olsunlar bizler ekip olarak göreve geldiğimizde, 20 aylık belediye başkanlığım sürecinden çok daha fazla hizmet edeceğiz. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın teveccühüne, hak ettikleri hizmetle cevap vereceğiz.” dedi.

Paylaşın:
401 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ