logo

SESLİ’DEN, BOZKURT’A: “HER TÜRLÜ KATKIYA HAZIRIM”

  • Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk ile birlikte AK Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt’u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli’nin, Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk ile birlikte, AK Parti’den Zonguldak Milletvekili seçilen Av. Saffet Bozkurt’u Kdz. Ereğli ilçesindeki ofisinde ziyaret ettiği bildirildi.

SESLİ : “ÜZERİMİZE NE DÜŞERSE…”

Sesli’nin basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre; Milletvekili Bozkurt’a görevinde başarılar dileyen Başkan Sesli “Kdz. Ereğli’den milletvekilimizin olmayışının eksikliğini geçtiğimiz dönemlerde çok fazla hissetmiştik. Son yapılan seçimlerde Kdz. Ereğli’den milletvekili seçilmeniz ilçemiz açısından çok önemli. Özellikle devlet yatırımları noktasında ki eksiklerin süratle tamamlanması noktasında takipçisi olacağınızı biliyoruz. Kdz. Ereğli ilçemize faydalı hizmetler kazandıracağınızı düşünüyorum. Bu vesile ile sizlere seçilmiş olduğunuz bu görevde başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Bu noktada bizim üzerimize ne düşerse Kdz. Ereğli için ben her türlü katkıyı sunmaya hazırım” dedi.

BOZKURT: “CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt ise ziyaretten dolayı Başken Sesli ve Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Kocatürk’e teşekkür ederek, ilçe başkanlığı döneminde olduğu gibi milletvekilliği görev süresince Kdz. Ereğli, Alaplı ve tüm Zonguldak’ın gelişmesi ve hak ettiği hizmetleri kazanması için canla başla çalışacaklarını ifade etti.

Milletvekili Bozkurt, Başkan Sesli ve Muhtar Kocatürk ile güncel konular üzerinde istişarelerde bulundu.

Öte yandan; yeni gerçekleştirilen önemli ziyaretin yaklaşan yerel seçimlere yönelik bir mesaj olabileceği de değerlendiriliyor.

Paylaşın:
398 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ