logo

ŞEYDA AÇIKKOL ALTUNOK YAZDI : BİR

Gazeteci-Yazar Şeyda Açıkkol Altunok, ikinci kitabı ‘BİR’i Edebiyatist yayınlarından çıkarttı.

Yerel Ve Bölgesel Televizyonlar Birliği ve Türkiye İletişim Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı, Televizyon Programcısı, Gazeteci-Yazar Şeyda Açıkkol Altunok, Roman türünde kaleme aldığı ilk kitabı ‘BİR’i Edebiyatist yayınlarından çıkarttı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın davetlisi olarak, önceki yıllarda Kdz. Ereğli’ye gelen ve Sevgi Barış Dostluk festivali etkinliklerine katılan Açıkkol’un Kdz. Ereğli’de imza günü düzenlemesi bekleniyor

https://www.dr.com.tr/Kitap/Bir/Seyda-Acikkol-Altunok/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0001845830001
KİTABIN TANITIM BÜLTENİNDEN…

Kitap https://www.dr.com.tr/Kitap/Bir/Seyda-Acikkol-Altunok/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0001845830001 adresinden temin edilebilecek.

KİMDİR:

.

1998 yılından bu yana, yerel televizyon, radyo ve gazetelerin üye olduğu Yerel Televizyonlar Birliği’nin kurucu Genel Başkanlığını sürdüren Şeyda Açıkkol, tam demokrasi ve bağımsız medya için ciddi bir mücadele verdi. 17.10.2013 tarihinde yerel medyayı Türkiye İletişim Konfederasyonu çatısı altında birleştirerek Türkiye’nin ilk iletişim konfederasyonunu kurdu. Siyah – Beyaz söyleşiler adında basılı bir de kitabı bulunan Açıkkol, evli ve bir çocuk annesi.

Paylaşın:
885 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ