logo

SEYEHAT İZİN BELGESİ EREĞLİ LİSESİ’NDE VERİLECEK

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı bünyesinde Seyahat İzin Kurulunca verilen ‘Seyahat İzin Belgesi’nin 27 Nisan 2020 Pazartesi günü mesai saatinden itibaren, Meydanbaşı Caddesinde bulunan Ereğli Lisesi’nde verileceği duyuruldu.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı bünyesinde Seyahat İzin Kurulunca verilen ‘Seyahat İzin Belgesi’nin 27 Nisan 2020 Pazartesi günü mesai saatinden itibaren, Meydanbaşı Caddesinde bulunan Ereğli Lisesi’nde verileceği duyuruldu.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Kovid 19 salgını ile mücadele kapsamında, 30 İl ile Zonguldak il sınırlarında 22 Nisan saat 24.00 ile 26 Nisan 24.00 saatleri arasında belirtilen istisnalar hariç olmak üzere vatandaşların sokağa çıkma kısıtlaması ile İlimiz sınırlarını da kapsayan ve halen devam etmekte olan şehir giriş/çıkışı, ülke genelinde 65 yaş üstü veya kronik rahatsızlığı bulunan ya da 20 yaş altındaki vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasakları (istisnalar hariç) aynı şekilde devam etmektedir.

İlçemiz Kaymakamlık bünyesinde Seyahat İzin Kurulunca verilen “Seyahat İzin Belgesi” 27 Nisan 2020 Pazartesi günü mesai saatinden itibaren, Meydanbaşı Caddesinde bulunan Ereğli Lisesi’nde verilecektir.

Giriş/Çıkışlarına Kısıtlama/Yasaklama Getirilen İllere;

 Tedavi olduğu hastaneden taburcu olup asıl ikametine dönmek isteyen, doktor raporu ile sevk olan ve/veya daha önceden alınmış doktor randevusu/kontrolü olan,

 Kendisi veya eşinin, vefat eden birinci derece yakınının ya da kardeşinin cenazesine katılmak için seyahat edecek olan,

 Ölüm nedeni Kovit 19 olanlar hariç olmak üzere cenaze nakil işlemine refakat edecek olan en fazla 4 kişiye,

 Bulunduğu şehre son 5 gün içerisinde gelmiş olmakla beraber kalacak yeri olmayıp ikamet ettikleri yerleşim yerlerine dönmek isteyen 5 gün içinde geldiğini yolculuk bileti, geldiği araç plakası, seyahatini gösteren başkaca belge, bilgi ile ibraz edenler,

 Askerlik hizmetini tamamlayarak yerleşim yerlerine dönmek isteyen,

 Özel veya kamudan günlü sözleşmeye davet yazısı olan,

 Ceza infaz kurumlarından salıverilen,

 Yurtdışından geldikten sonra yerleştirildikleri Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait yurtlarda 14 günlük karantina ve gözetim süresi dolan,

 Kişilerin, yukarıda belirtilen durumların varlığı halinde Valilik/Kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan Seyahat İzin Kurullarınca seyahat izin belgesi verilebilecek.

Vatandaşlarımıza; Kovid 19 salgını ile mücadelenin en önemli unsurunun sosyal mesafe ve sosyal izolasyonun sağlanması olduğunu hatırlatır, zorunlu olmadıkça evlerinden çıkarmamalarını rica ederiz.”

Paylaşın:
1345 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ