logo

SEZER, EREĞLİ’DE 30 AYRI KAMU YATIRIMINI DEĞERLENDİRDİ

  • Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı Başkanı İbrahim Sezer, Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın katılımı ile basın toplantısı düzenleyerek; tamamlanan, devam eden ve planlanan kamu yatırımlarını basınla paylaştı. Sezer, 30’dan fazla kamu yatırımında gelinen süreci değerlendirdi.  

30 Eylül Cumartesi günü parti yöneticilerinin de katılımı ile Ereğli Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantı, Sezer, Çağlayan ve Bozkurt’un selamlama konuşmaları ile başladı.

“KAVGACI DEĞİLİZ”

Milletvekili Bozkurt, bölge ve ilçe sorunlarına hakim olduğunu ifade ederek, “var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. İsim vermeden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı eleştiren Bozkurt, “kimileri gibi sevgi barış dostluk diyerek kavga edenlerden değiliz suni gündem yaratanlara fırsat vermeyin. Bizler de her türlü mücadelemizi ortaya koyacağız. Zonguldak’ımızı en güzel noktaya getirmek istiyoruz” diye konuştu.

SEZER UZUN LİSTE İLE BASIN KARŞISINA ÇIKTI

Ardından uzun bir açıklama ile yatırımları değerlendiren Sezer, ilçede yapımı devam eden Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Hükümet ve Emniyet Binası, Fakülteler Kampüsü inşaatı, Özel Eğitim Kampüsü, Gençlik Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu, okulların güçlendirilmesi, Kandilli Beldesine doğalgaz gibi 30’dan fazla yatırımla ilgili detaylı bilgiler vererek emeği geçenlere tek tek teşekkür etti.   Sezer, ayrıca, AK Parti Ereğli Belediye Meclis üyelerini de kamyon garajı satışına ret oyu vererek engel olmalarından dolayı tebrik etti.  

Ak Parti heyeti daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

.

BOZKURT : “OYAK ÜST YÖNETİMİ İLE GÖRÜŞTÜM”

Bu bölümde konuşan Milletvekili Bozkurt, Erdemir’in Özel Endüstri Bölgesi konusunda Oyak üst yönetimi ile görüştüğünü açıklayarak, şirketin taahütlerini yerine getirmesi gerektiğini söyledi ve “Ereğli’nin menfaatlerinin dışında hiçbir şeyin içerisinde olmayız. Bu mücadeleyi en üst seviyede veriyoruz. Kavga ortamı olmadan, sen ben işine girmeden siyasi argümanları bir kenara bırakarak Ereğli için bu birlikteliği de sağlarız.” Dedi.

“EREĞLİ’Yİ AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ”

Bozkurt yerel seçime yönelik soru üzerine de, “Bizim olduğumuz yerde iddia vardır. İnşallah partinin kurulduğu günden bu yana en yüksek oyu aldık. 2024’in Mart’ında Ak belediyecilik ile buluşacağız, adayımız o olur bu olur. 30 Mart akşamında 1 Nisan’da AK belediyecilik ile belediyeyi buluşturacağız. Daha önceki seçimler oldu bu seçimler kriter olarak değerlendirmesini gerek genel merkez de bizler de iyi bakmak zorundayız. En doğru adayla seçime gireceğiz.” Cevabını verdi.

“GÖRMEYEN GÖZLER GÖRSÜN”

Ereğli’nin il olması konusunda “Cumhurbaşkanımız Ereğli’nin Milletvekiliyim dedi. Bu konuda da en iyi kararı verecektir” diye konuşan Bozkurt, icraatların anlatıldığı bölümde sözlerinin arasında “görmeyen gözler görsün” çıkışı yapması dikkat çekti.

ÇAĞLAYAN: “EREĞLİ’Yİ KAZANACAĞIZ”

Çağlayan ise soru üzerine, “AK Parti ailesi Ereğli’de çok güçlü bir ailedir. Kurucu ilçe başkanından İbrahim Sezer başkanıma kadar, ilk milletvekilimizden sayın milletvekilimize kadar hepsi sahada olacak. Aynı zamanda bizim adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ahmet’te olsa Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet’te olsa Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hep birlikte onun arkasında olacağız. Güç ve destek vereceğiz. Ereğli’yi; milletvekili, iktidar, hükümet gücünü yerel güce de katıp Allah’ın izni ile kazandıracağız. Çok gayretli takım arkadaşlarımız var. “ dedi.  

YATIRIMLAR YERİNDE İNCELENDİ

Ak parti heyeti ve gazeteciler daha sonra Hükümet Binası, Gençlik Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu, Özel Eğitim Kampüsü, Fakülteler Kampüsü ve Ağız Diş sağlığı merkezi ile kreş yatırımlarını yerinde inceleyerek müteahhit firma temsilcilerinden bilgi aldılar.

Paylaşın:
302 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ