logo

SEZER: “GÜÇLÜ BASIN KENTİN EN ÖNEMLİ DİNAMİKLERİNDENDİR”

  • Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü ziyaretinde, güçlü yerel basının bulunduğu kentlerin en önemli dinamiklerinden olduğunu ifade etti

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Başkanı ve Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü ziyaret etti.

ÜÇ AYRI AÇIDAN YEREL BASININ ÖNEMİNİ VURGULADI

23 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen nezaket ziyaretini uzun zamandır planladığını yoğun temaslar nedeni ile bir türlü gerçekleştiremediğini ifade eden Sezer, İŞ’te Haber Hayat Gazetesi ve web sitesini takip ettiğini belirterek tarafsız, objektif, etkili yayıncılığın devamını diledi. Ak Parti İlçe Başkanı Sezer, uzun zamandır siyasetin, İnşaat Mühendisliği Ofisinde ticaretin ve MÜSİAD vasıtası ile sivil toplum kuruluşları içerinde önemli görevler üstlendiğini hatırlatarak, güçlü basının bulunduğu kentlerin en önemli dinamiklerinden olduğunu ifade etti ve Gönüllü ile ekibine başarılar diledi.

GÖNÜLLÜ: “UYUMLU ÇALIŞMANIZ DİKAT ÇEKİCİ

Gönüllü ‘de samimi bir ortamda çay sohbeti şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bizde size siyaset kurumu içerisinde demokrasiye verdiğiniz katkılar nedeni ile teşekkür eder, görevinizde başarılar dileriz. Gördüğümüz kadarı ile İlçe teşkilatı olarak, Milletvekili ve Belediye Meclis Üyeleri ile uyum içerisinde çalışıyorsunuz. Ereğli halkının ihtiyacı olan kamusal yatırımlar başta olmak üzere, şehrin tüm gereksinimleri için yapacağınız çalışmalarınızda kolaylıkla diliyoruz. Kamuoyu adına yapılan hizmetleri duyurmaya, yapılmayanları eleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yaklaşan yerel seçimlerin de ele alındığı ve ülke, bölge ve ilçe yerel siyaseti ile ilişkilerin değerlendirildiği görüşme, karşılıklı iyi niyet dilekleri ile son buldu.

Paylaşın:
296 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ