logo

SEZER: “YENİLİK SÖZÜMÜZ, MOTİVASYON KAYNAĞIMIZDIR”

  • Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, “Ereğlili vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz yenilik sözü, seçim çalışmalarımızda bizlere motive kaynağı olmaktadır.” dedi.

Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer; Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve partililer ile seçim gezileri kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Hafta sonunda gerçekleştirilen seçim gezileri kapsamında; Kepez Pazarı, Sosyete Pazarı ve Çınaraltı’nda bulunan esnafı, taksi duraklarını hafta sonu ziyaret eden ve ayrıca Ereğli Devlet Hastanesi’ndeki hastaları da unutmayan Sezer, ziyaretinde hasta ve yakınlarının sorunlarını dinledi, acil şifalar diledi.

“EREĞLİ’NİN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK!”

İbrahim Sezer, seçim gezilerini değerlendirdiği açıklamasında “Çok kıymetli Kdz.Ereğli halkımızla bir araya gelerek; Devlet Hastanesi, pazar yerleri, taksi durakları ve Bozhane mevkindeki ziyaretlerimize bizleri kabul ettikleri için kendilerine tekrardan sözlerimizi hatırlatarak şükranlarımızı sunuyoruz. Bölge halkıyla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Ereğli’mizin kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını halkımızdan duymak, bizleri seçim çalışmalarımızda etkili bir şekilde teşvik ediyor. Bunun bilincinde hareket ediyoruz ve bölge halkımız bu konuda müsterih olsunlar.Ereğli’li vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz yenilik sözü, seçim çalışmalarımızda bizlere motive kaynağı olmaktadır. Daima birlik ve beraberlik içinde bölgemizin tüm sorunlarını el ele, gönül gönüle çözeceğiz. Bir kez daha kendilerine bizleri samimi ve içten karşıladıkları için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Paylaşın:
260 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ