logo

SEZER’E, BAŞDANIŞMAN SAADET ORUÇ’TA DESTEK VERDİ

  • Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer’in, beraberinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte iş dünyasında marka olmuş Tat Metal Çelik’e, Fiziksel Engelliler Derneğine ve TSO yönetimine ziyaret gerçekleştirdiği bildirildi.

Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçime yönelik ziyaretlerini Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’un desteği ile birlikte sürdürdü.

KELEŞ, BAŞARILAR DİLEDİ

Ak Parti Seçim Bürosundan verilen bilgiye göre ; Oruç, Sezer ve heyeti tarafından gerçekleştirilen TSO ziyaretinde bölgedeki iş adamlarının sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Sezer, her zaman Ticaret ve Sanayi Odası ile beraber karşılıklı fikir alışverişinde ilerleyeceklerini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz.Ereğli Ticaret Odası Başkanı Arslan Keleş ise “Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz de de yaklaşan yerel seçimler hepimiz için bir çıkış noktası, bu anlamda değerlendiriyoruz. Kdz.Ereğli heyecan anlamında nasibini alan ilçelerden bir tanesi. Rekabetin olacağı yerel seçim atmosferi ve yarışı olacak, inşallah bu yarışta sizlere başarılılar dilerim” diye konuştu.

“ENGELLİLERİN YAŞAM STANDARTLARI YÜKSELTİLECEK”

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret etti. Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer “İlçemiz ve köylerinde yaşayan engelliler ve onların sorunları hepimizin sorunudur. Onların dertleriyle dertlenmek, ihtiyaçlarını gidermek siyasi bir konu değil, insani bir görevimizdir. Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelliler bedende değil vicdandadır. Bu anlayışımız ile toplumun her kesiminin engellilere karşı gereken saygı ve desteği göstermesi gerekmektedir. Şu an için engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı tesisler yeterli sayıda değil. Engelli vatandaşlarımız için birçok projeler hazırladık. Onların yaşamlarını kolaylaştırabilecek, yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkaracak bu projeleri, başkanlığa geldiğimiz andan itibaren hayata sırayla geçirmeye başlayacağız.” dedi.

 Dernek Başkanı İsmail Şentürk, memnuniyetini ifade ederek, engelliler adına teşekkür etti.

TAT METAL ÇELİK ZİYARETİ

Sezer ve Oruç, Tat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu’nu makamında ziyaret etti. Hafta başında gerçekleşen ziyarette şirketin İSO 500 listesinde yer almasının önemine değinen Sezer, konuyla ilgili şunları söyledi: “800 kişilik dev bir fabrikamız bölgemize hizmet veriyor. Bölgemizin önemli kuruluşlarından bir tanesi. İnşallah 31 Mart akşamı Ereğli Belediyesini gerçek hizmet belediyeciliğine dahil olmasıyla, bu tür kuruluşlarımız ile iş birliği içerisinde sosyal, kültürel ve yapılacak projelerle Ereğli’mizi birlikte daha da ileriye taşıyacağız. Ereğli’mizi Tatoğlu gibi marka yapmaya kararlıyız” dedi.

Ziyaretten Duyduğu Memnuniyeti dile getiren Tat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ise gerçekleşecek olan seçimlerin Tüm Türkiye’ye ve Kdz.Ereğli’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Paylaşın:
211 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ