logo

SİMGE GRUP, MARKALARININ BAYRAKLARINI DALGALANDIRIYOR

  • Bünyesinde bir çok otomotiv markasını bulunduran Simge Grup, Kdz. Ereğli Festivalinde Hyundai ve Peugeot markaları ile farkındalık oluşturdu.

Kdz. Ereğli ve Düzce’de, otomotiv başta olmak üzere farklı sektörlerde yatırımları bulunan simge Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Festivali kortejinde Simge/Hyundai ile Kervan/Peugeot stantlarında ekibi ile birlikte yer aldı.

FESTİVALİ FIRSATA ÇEVİRDİLER!

Festival kortejinde temsil edilen tek otomotiv firması olmasının kendileri için çok kıymetli olduğunu bildiren Simge Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti muhabirimize ifade etti. Bu tür etkinliklere katılmayı fırsat olarak değerlendirdiklerini ve yıllardır özlediklerini açıklayan proaktif İş İnsanı Şemsi Durdu, “Biliyorsunuz, yıllar önce de festivallerimizde kortejde yer alır, stant açardık. Pandemi döneminde ara verdiğimiz tanıtım aktivitelerine kaldığımız yerden devam etmenin heyecanını 2022 yılı Sevgi Barış Dostluk festivalimizde yaşadık. Ekibimizin yüksek motivasyonu ve insanların markalarımıza olan ilgisi bizleri mutlu etti. Başta Belediye Başkanımız Halil Posbıyık olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyor, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

STANTLARDA TANITIM FAALİYETLERİ SÜRDÜ

Kortej farkındalığını sahilde açılan Simge /Hyundi ve Kervan /Peugeot stantlarda da sürdüren Simge Grup ekibi, satış, pazarlama ve tanıtım faaliyetlerini festival boyunca sürdürdü.

Kortej ve stant çalışmalarına Simge/Hyundai Genel Müdürü Meral Akdoğan ile Kervan/Peugeot Satış Müdürü Osman Yeşilyurt’ta katılarak ekibi koordine etti.

SİMGE / HYUNDAI
KERVAN / PEUGEOT

Paylaşın:
944 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ