logo

SİVRİHİSAR HAVA GÖSTERİLERİNDE EREĞLİ’Yİ TEMSİL ETTİLER

  • Kdz. Ereğlili sportif uçuş sevdalıları Mehmet Azaklıoğlu, Diş Hekimi Gökhan Özer ve Emekli Subay Bülent Oral, Sivrihisar Hava Gösterilerinde model uçak ve model helikopter uçuşu yaparak Kdz. Ereğli’yi başarı ile temsil ettiler.

Eskişehir-Sivrihisar Sportif Havacılık Kulübü Derneği tarafından, her yıl Sivrihisar Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri’nde uluslararası boyutta düzenlenen, “Sivrihisar Hava Gösterileri” / “SHG Airshow”, her yaştan havacılık ilgilisine hitap eden bir organizasyon haline geldi.

HAVACILIĞI SEVDİREN ORGANİZASYON

“Sivrihisar Hava Gösterileri (SHG Airshow)”, 16-17 Eylül tarihlerinde Eskişehir Sivrihisar Hava Parkı’nda gerçekleştirildi. Muhteşem gösterilere sahne olan etkinliklerde, havacılığın önemini vurgulanırken, mükemmel organizasyonu ile özellikle gençlere ve çocuklara havacılık hakkında bilgi edinmek için birçok fırsat sundu. İlk kez 2015 yılında düzenlenen ve çok ilgi çeken organizasyon, her yıl daha da büyüyerek uluslararası alanda adını duyurdu.

GÖSTERİLER NEFES KESTİ!

Uluslararası adı ile SHG Airshow 2023’de THK Hava Sporları Ekibi, Motorlu Hangglider Kalkış, TSK Paraşüt Ekibi Atlayışı, Tiger Moth Gösterisi, Extra 300 Uçuş Gösterisi, Semin Öztürk Şener “Air ACT“ Akrobasi Gösterisi, Genç Delikanlılar Paraşüt Atlayışı & Devir Seremonisi, THK Planör Akrobasi Gösterisi, Model Uçak ve Helikopter Gösterisi / AMUK, Polis Helikopteri Gösteri Uçuşu, UH – 1H Helikopter Gösterisi, Romanya Şahinleri Akrobasi Ekibi ve Türk Hava Kuvvetleri Türk Yıldızları gibi gösteriler adeta nefesler tutularak izlendi.

HAVACI EREĞLİLER ORADAYDI

Kdz. Ereğli’den de uçuş meraklıları Diş Hekimi Gökhan Özer ve esnaf Mehmet Azaklıoğlu’da, Kdz. Ereğli Merkez Komutanlığından emekli olduktan sonra Ankara Model Uçak Kulübü Başkanlığını yürüten Deniz Piyade Emekli Albay Bülent Oral’ın daveti üzerine Kdz.Ereğli’yi temsilen SGHM Airshow’da model helikopter ve model uçak uçuşu yaparak büyük organizasyonun önemli bir parçası oldular.  

Paylaşın:
494 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ

#

SİVRİHİSAR HAVA GÖSTERİLERİNDE EREĞLİ’Yİ TEMSİL ETTİLER” için 1 yorum

  1. Selenay Gülhan : diyor ki:

    Kdz Ereğli de de bu tür etkinlikleri görmeyi çok isteriz