logo

SİYASİLERİN BAYRAM MESAJLARI…

Kurban Bayramı tüm İslam aleminde kutlanırken, kamu yöneticileri ve siyasiler, günün anlam ve önemine vurgu yapan kutlama mesajları yayınladılar.

Yayın kurulumuza ulaşan Kurban Bayramı Kutlama Mesajları şöyle :

GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN DEMİRTAŞ:

“Bu Kurban Bayramı’nın insanlığı büyük sıkıntılarla baş başa bırakan koronavirüs salgınının etkisi altında idrak ettiğimiz son bayramımız olmasını diliyorum. Kendimiz, ailemiz ve çevremiz için maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim. Tıpkı salgın öncesi dönemde olduğu gibi büyüklerimizin ellerini öpeceğimiz, birbirimize sıkı sıkıya sarılacağımız sağlıklı günlerin yakın olmasını yüce Mevla’mdan niyaz ediyorum.

Kurban ibadetimizi gerçekleştirirken kesici alet kullanan vatandaşlarımız ve özellikle araç kullanacak vatandaşlarımızın her zamankinden daha dikkatli olmalarını temenni ediyorum. Böylesi güzel bir günümüz tatsız acı bir haber ile gölgelenmesin, canlarımız yanmasın.Yollara çıkan tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına harfiyen uymalarını istirham ediyor, yollarının açık olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının, milletimize ve değerli Gülüç’lü hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler şehit yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm kamu görevlisi arkadaşlarımızın, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarımızın bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.


AK PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI AV. SAFFET BOZKURT

“Sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığı, dostlukların tazelendiği, hayatımızda müstesna bir yere sahip olan Kurban Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban; cömertliktir, dayanışmadır. Yoksulların ve kimsesizlerin hatırlandığı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların sona erdirildiği bayramlar, ortak dayanışma arzumuzun ve birlikte yaşama sevincimizin tesis edilmesine emsalsiz katkılar sağlayan istisnai günlerdir.

Manevi yönden büyük değeri olan bu özel günlerde yoksulları, yetimleri, düşkün ve yaşlıları, yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımızı, huzurevinde yaşamını sürdüren büyüklerimizi, şehit ailelerimizi, gazilerimizi, hastalarımızı ziyaret ederek, onları hatırlamak, acılarını paylaşmak hepimizin insani görevi olup, sıcak ilgi ve şefkatimizi onlara hissettirmek en önemli sorumluluklarımız arasındadır.

Bu duygularla, canını vatanın ve milletin bekası için feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Kıymetli hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, Yüce Rabb’imden birliğimizi, kardeşliğimizi daim kılmasını, milletçe daha nice bayramlara huzur ve barış içinde ulaşmayı nasip etmesini diliyorum.”


İYİ PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI OP. DR. EVRİM BALBALOĞLU

Yardımlaşma, sevgi ve hoşgörüyü Milletçe paylaşmamıza vesile olan bayramlardan birisi olan Kurban Bayramının sağlık ve huzur içinde geçmesini temenni ediyor, Kurban Bayramımızı kutluyorum.


Paylaşın:
549 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ