logo

“SİZLER TÜM İNSANLIĞIN UMUT KAYNAĞISINIZ”

İlköğretim Haftası töreninde konuşan Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, öğrencilere ” Unutmamalısınız ki sizler sadece bizim ülkemizin değil, tüm insanlığın ve tüm dünyanın umut kaynağısınız. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak, aydınlık yarınlara taşıyacak olan sizlerin göstereceği azim ve gayrete inancım tamdır.” diye seslendi.

Eylül ayının 3. Haftasında kutlanan İlköğretim Haftası kapsamında Kdz. Ereğli’de tören düzenlendi. İlk tören Atatürk Anıtı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy tarafından, anıta çelenk sunma ile başladı. Saygı duruşunda bunulması, İstiklal Marşı söylenmesi ile birlikte öğrenciler göndere Türk Bayrağı çekti.

AKSOY “DEVLET OLARAK YANINIZDAYIZ”

Daha sonra Bahçelievler İlkokulu’nda ‘Açılış Töreni’ düzenlendi. Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törende
konuşma yapan Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, başarılı iletişimin önemine dikkat çekerek öğrencilere yaşanılan heyecanı ömür boyu devam ettirmelerini diledi. Aksoy konuşmasında, “Unutmamalısınız ki sizler sadece bizim ülkemizin değil, tüm insanlığın ve tüm dünyanın umut kaynağısınız. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak, aydınlık yarınlara taşıyacak olan sizlerin göstereceği azim ve gayrete inancım tamdır. Devlet olarak tüm gücümüzle sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

DEMİRBAY “ÖĞRETMENLERİNİZİN SICACIK YÜREĞİNE HOŞ GELDİNİZ”

Açılış konuşması yapan okul müdürü Ali Demirbay ise öğrencilere hitaben, “sizler anne ve babanızın şefkatli kollarından sizleri anne ve babanız kadar sevecek olan öğretmenlerinizin sıcacık yüreğine hoş geldiniz. Şunu biliniz ki bizler her zaman sizleri kendinize, ailenize, çevrenize ve ülkenize yararlı birer insan olarak yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler seslendirildi. Tören sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy tarafından temsili okul zili çalındı. Törenin ardından öğrenciler ve öğretmenler sınıflarına girerek eğitime devam etti. (iha)

Paylaşın:
697 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ