logo

SON ZİYARETLER….

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, veda ziyeretleri kapsamında Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek “Son ziyaretlerimden bir tanesini, 3 yıl boyunca oldukça güzel çalışma yürüttüğümüz derneğimize yaptım.” dedi.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İzmir’e vali yardımcılığına atanan Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ‘veda’ ziyaretleri gerçekleştiriyor.

İlçedeki görevi son bulan Çorumluoğlu, görev süresince sıkı ilişki içinde olduğu Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Çorumluoğlu, derneği ve üyelerini unutmayacağını söyledi. İzmir’e ittiğinde de dernek faaliyetlerini takip edeceğini ifade eden Çorumluoğlu şunları kaydetti:

ÇORUMLUOĞLU, “UNUTMAYACAĞIM”

“Son ziyaretlerimden bir tanesini, 3 yıl boyunca oldukça güzel çalışma yürüttüğümüz derneğimize yaptım. İsmail kardeşim ile beraber, engelli kardeşlerimize yardımcı olmaya çalıştık. Bu açıdan müteşekkiriz. Kaymakamlığımızın yapması gereken çoğu işi, dernek vasıtası ile İsmail kardeşimiz yaptı. Unutmayacağım. Çoğu yere belki uğrayamadım ama İsmail’e uğramadan gitmeyi vicdani olarak kendime çok yakıştıramadığım için 10 dakikada olsa buraya geldim. Bundan sonra dernek faaliyetlerini uzaktan takip edeceğim. İzmir’de, gene bizim üzerimize düşen olursa da bu dernek için faydalı çalışmalar yapmaya çalışacağız. İsmail ile beraber bu çalışmaları yürüten dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.”

ŞENTÜRK, “BİZ KENDİSİNDEN RAZIYIZ”

Dernek Başkanı İsmail Şentürk ise Çorumluoğlu’dan razı olduklarını belirterek, “Sayın Kaymakamımız, 3 yıllık görev süresi içinde ilçemize, engellilere ve derneğimize her zaman bir baba şefkati ile yaklaştı. Temsil ettiğimiz tüm engelli arkadaşlarım adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. Biz kendisinden razıyız. Cenabı Allah’ta razı olsun” diye konuştu.

Çorumluoğlu, son ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaşın:
652 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ