logo

SOROPTİMİST KULÜBÜ BAŞARILAR DİLEDİ

  • Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübü Derneği Yöneticileri, Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret ederek başarılı yayın yılları diledi.

Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübü Derneği (İş ve Meslek Kadınları Derneği) Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Gönül Tekçe ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşin Kılıç ve Halime Dankaz Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret etti.

6 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette söz alan Başkan Gönül Tekçe, Haber Hayat Yayıncılık’ın 11. kuruluş yıldönümü anısına Ülkü & Doğan Gönüllü çiftine çiçek ve hediye takdim ederek yönetim kurulu adına nice başarılı yayın yılları diledi.

.

Başkanlık görevine başlayalı henüz 6 aylık bir süre geçtiğini hatırlatan Tekçe, 1987 yılında Eczacı Nurdan Oğuz’un Kurucu Başkanlığını yaptığını kulübün dönem içinde gerçekleştirdiği ve planladığı faaliyetlerinden söz ederek Yayın Koordinatörü Ülkü Gönüllü’yü 9 Aralık Cumartesi günü Mühendisler Derneği Lokalinde gerçekleştirilecek ‘Dostluk Çayı’ etkinliğine davet etti. Tekçe, sürprizlerin yer alacağı etkinliğin eğitim hizmetlerine fon oluşturmak amacıyla düzenleneceğini vurguladı.

İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ekonomi ve siyaset kadar;  stk, eğitim ve sosyokültürel haberlere yayınlarında sıklıkla yer vermeye devam edeceğini söyledi.

Samimi ortamda karşılıklı iyi niyet ve başarı dileklerinin iletildiği ziyaret, gündemdeki konular üzerine görüş alışverişi ve sohbetle devam edip, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
588 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ