logo

SOROPTİMİSTLER, ÖZEL BİREYLERE ÖZEL SİNEMA İZLETTİ

  • Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübü tarafından, dönem projesi kapsamında özel bireylerin annelerine yönelik ‘Kısa Bir Nefes’ Projesi gereği ‘Özel Sinema İzleme Etkinliği’ düzenledi.

Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübünün dönem projesi olarak ilçedeki Fizyotem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim alan özel bireylerin annelerine yönelik ‘Kısa Bir Nefes’ Projesi kapsamında, ‘Özel Sinema’ izlendi.

11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinliğin katılımcıları özel bireyler, anneleri ve bakımları ile ilgilenen yakınları oldu. Ereğli Eğitim Fakültesinde öğrenim gören Özel Eğitim Bölümü öğrencileri de gönüllü olarak yer alarak programa destek verdi.

HERŞEY ASLINA UYGUN YAPILDI

Program kapsamında ; etkinlikte özel bireylere özel film seçildi, tam bir sinema ortamı yaratmak için özel bilet basıldı, bileklere farklı renklerde kurdeleler takıldı, bilet numaraları ile sinemada oturur gibi koltuklara oturmaları sağlandı, sinemada olduğu gibi meyve suyu ile taze yapılmış patlamış mısır ikram edildi.

Sinemanın bitiminde, özel bireylerle parmak boyası çalışması yapılarak, hafta sonu Anneler Günü olması nedeniyle, annelerine kendi elleriyle hediyeler hazırladılar.

KALİTELİ VAKİT GEÇİRİLDİ

Özel Sinema etkinliği, özel bireylerin anneleri ile birlikte, mutlu bir nefes alarak birlikte kaliteli vakit geçirmelerini sağlamış oldu. Derneğin Yönetim Kurulu üyeleri; Eser Müfettişoğlu Ünal, Ayşin Kılıç, Halime Dankaz ve Gamze Kaya, etkinliğe destek veren Özel Eğitim öğrencilerine, Fizyotem yöneticilerine ve bizzat katılarak destek veren katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Paylaşın:
203 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ