logo

SOROPTİMİSTLER’DEN “KISA BİR NEFES” DESTEĞİ

  • Karadeniz Ereğli Soroptimist Kulübü Derneği(İş ve Meslek Kadınları Derneği) tarafından özel eğitime muhtaç bireylere yönelik “Kısa Bir Nefes” temalı proje gerçekleştirildiği bildirildi.

İlçede faaliyet gösteren Özel Fizyotem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören özel eğitime muhtaç (engelli) bireylerin anneleri ve yakınlarına yönelik 6 Mart’ta gerçekleştirilen projeyi değerlendiren Dönem Başkanı Gönül Tekçe, “çok keyifli ve anlamlı” bir çalışma oldu dedi.

Tekçe projeyi özetlediği değerlendirmesinde, “kendilerini kişisel yönden geliştirici etkinlikler ve faaliyetler düzenleyerek sosyalleşmelerine yardımcı olmak ve katkıda bulunmak amacı ile ‘Kısa Bir Nefes’ isimli projeyi gerçekleştirmek için bir araya geldik. Açılışımız ve projemizin ilk aşamasını çikolata atölyesi ile gerçekleştirdik. Çok keyifli ve anlamlı bir çalışma oldu. Etkinliğimize destek veren Fizyotem yetkililerine ve çalışanlarına, atölyemize katılan kadınlarımıza çikolata atölyesi için desteğini esirgemeyen @atolyenovaeregli ve eğitmenimiz Oya hocamıza @lune.chocolad , projemizin açılışında yer alan tüm kızkardeşlerimize destek ve iş birliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi. ‎

Paylaşın:
371 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ