logo

SOSYAL MARKET PAZARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR

  • Kdz. Ereğli Kaymakamlığı tarafından ilçeye yerleştirilen depremzedelere için hazırlanan Sosyal Market 6 Mart Pazartesi günü hizmete başlıyor.

Kdz. Ereğli Lisesinin Meydanbaşı yokuşunda bulunan ve kullanılmayan Spor Salonunda hizmete girecek markette gerekli tadilat işlemlerinin ardından okullarda toplanan ve bağışçıların gönderdiği malzemeler okul öğretmenleri gözetiminde öğrenciler tarafından raflara yerleştirildi.

Daha çok kuru ve sıvı gıda, deterjan, temizlik malzemesi, kırtasiye ve oyuncak gibi bozulmayacak ürünlerin depolandığı market şimdilik sadece depremzedelere hizmet verecek. Buna göre, kaymakamlık portföyüne kayıtlı depremzedeler ellerindeki belgelerle Sosyal Markete gelip ihtiyacı olan ürünlerden ücretsiz olarak alışveriş yapacaklar.

Kaymakamlık verilerine göre ; 2 Mart tarihi itibarı ile ilçede bulunan 534 aileden 1884 kişiye hizmet verecek olan Sosyal Markette, 6 Mart Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren, bağışçıların ürün kabulüne ve ihtiyaç sahibi depremzedelere ücretsiz teslimine başlanacak.

Öte yandan, Kdz. Ereğli Belediyesi de benzer bir mağazayı bir süre önce AKM’de hizmete açmış, giyim ve malzemelerden oluşan ürünleri depremzedelere ücretsiz teslim etmeye başlamıştı.

Kdz. Ereğli halkının ve bağışçıların desteklediği hizmetler takdirle karşılanıyor.

Paylaşın:
434 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ