logo

SÖZ, YARININ BÜYÜKLERİNDE: VİDEOLU SÜRPRİZ KUTLAMA!

Kdz. Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuzu Anaokulu Öğrencileri, “ATAMIZA VEFA” başlıklı sürpriz bir video filmle 23 Nisan’ı kutladılar.

Kdz. Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Anaokulu Hulusi Kentmen Pamuk Şekerler Sınıfı, sürpriz bir 23 Nisan Kutlaması projesine imza attı.

Okul Müdürü Günay Çankırlı ile Sınıf Öğretmeni Ebru Aşkar’ın projelendirdiği kutlama programına göre; okul velisi 16 aile, kendi öğrencilerini evlerinde bayraklarla video çekimlerini yaparak okula gönderdi. Videolar birleştirilince anlamlı bir bütünlük kazandı. Milli duyguların hakim olduğu ve “Atamıza Vefa” yazısı ile başlayan videoda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının anlam ve önemini sempatik mimik ve hareketlerle seslendiren minikler, veliler ve okul yönetimi tarafından büyük beğeni kazandı.

EKİP ÇALIŞMASI YAPILDI

Proje ile ilgili  gazetemiz muhabirine bilgi veren Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Anaokulu Müdürü Günay Çankırlı, kutlama videosu projesinin bir ekip çalışması olduğunu ifade ederek,  “Videoyu hazırlayan Ebru Aşkar öğretmenimiz. Videolar evde velilerimiz tarafından çekildi. Ayrıca çocuklarımıza 23 Nisan hediyelerini hazırlayarak velilerimizle çocuklarımıza gönderdik. Hepimiz çok mutlu olduk. Emeği geçenleri kutluyorum, değerli katkıları için velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

“COŞKUYLA KUTLAYACAĞIMIZ NİCE 100. YILLARA”

Çankırlı, sözlerini, “Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Anaokulu olarak tüm yavrularımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Coşkuyla kutlayacağımız nice 100. yıllara…” şeklinde mesajla sonlandırdı.

İŞTE YARININ BÜYÜKLERİNDEN SÜRPRİZ KUTLAMA VİDEOSU:

.

23 NİSAN HEDİYELERİNİ ALAN ÇOCUKLARIN VELİLERİ, ONLARIN MUTLULUKLARINI ÖĞRETMENLERİ İLE PAYLAŞTILAR :

Paylaşın:
1869 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ