logo

TAHİROĞLU AUTO “ÖNCE KALİTE” SLOGANI İLE HİZMETE BAŞLADI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Tahiroğlu Auto Oto Kuaför-Alım Satım, “Önce Kalite ve Müşteri Memnuniyeti” sloganı ile Kışla sanayi çarşısında hizmete açıldı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde İş İnsanı Enes Gül’ün işletmeciliğini yaptığı, kalite ve müşteri memnuniyetini ilke edinen Tahiroğlu Auto Oto Kuaför-Alım Satım, Ereğli halkının hizmetine girdi.

“İŞİMİZİ CİDDİYETLE YAPIYORUZ”

Oto kuaför, detaylı temizlik, pasta-cila, seramik kaplama, motor temizliği ve cam filmi gibi birçok hizmetin özenle yapıldığı belirten işyeri sahibi  Gül; “Arabaların temizliğine dikkat edilmesi gereken yaşam alanlarımızdan olduğu bilinciyle, bizde bu sektörde önce kalite ve müşteri memnuniyeti merkezli bir müesseseyi hizmete açtık. Misafirlerimizi, müşterilerimizi mutlu etmek adına işimizi büyük bir ciddiyetle yapıyoruz. Müessesemizin ilimize ve Kdz. Ereğlimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Tahiroğlu Auto Oto Kuaför hizmetinden yararlanmak isteyenler direk olarak işyerimize geleceği gibi randevulu hizmet için 0544 467 7771 nolu numardan bizlere ulaşabilirler.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
1637 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ