logo

TAT METAL ÇELİK, 112 ADET TABLETLE KAMPANYAYA KATILDI

Kdz. Ereğli OSB’de faaliyet gösteren Türkiye’nin lider çelik üreticilerinden Tat Metal Çelik tarafından, İlçe Kaymakamlığının düzenlediği ‘Bilgisayar, Tablet ve İnternet Destek Projesi Tableti Olmayan Kalmasın Kampanyası’na değeri 100 bin tl. olan 112 tablet bağışında bulunulduğu bildirildi.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ‘Bilgisayar, Tablet ve İnternet Destek Projesi Tableti Olmayan Kalmasın Kampanyası’ devam ederken Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Tat Metal Çelik’ten 112 adet tablet bağışı geldi.

TABLETLER YÖNETİCİLERE TESLİM EDİLDİ

Bağışla ilgili kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Bilgisayar, Tablet ve İnternet Destek Projesi Tableti Olmayan Kalmasın Kampanyası çerçevesinde; Tat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kdz.Ereğli Sosyal Yardımlaşma Vakfına yapılan 100.000 TL bağış karşılığında alınan 112 adet tabletin uzaktan eğitime erişemeyen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımı yapılmıştır.” denildi. Tabletler, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nun da katıldığı törenle törenle teslim edildi.

Tat Metal Çelik ortakları Akın Tatoğlu ile Hayrettin Yavuz’un ilçeye eğitim ve kültürel içerikli yüksek çaplı destekleri kamuoyu tarafından takdir ediliyor.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
685 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ