logo

TATÇELİK’E SIFIR ATIK BELGESİ

Türkiye’nin lider yassı çelik üreticilerinden Tatçelik, “Sıfır Atık Belgesi” almaya layık görüldü. Tatçelik’in atık yönetim ve çevresel etkisini en aza indirme politikaları kapsamındaki çalışmaları, Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından verilen belgeyle, sıfır atık statüsünde değerlendirildi.

Türkiye’nin lider yassı çelik üreticilerinden Tatçelik, benimsemiş olduğu sürdürülebilir yaşam anlayışı doğrultusunda sergilediği atık ve çevre yönetimi çalışmalarıyla Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından verilen Sıfır Atık Belgesi’ni almaya hak kazandı.

KAYNAKLAR GERİ DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

Tatçelik atıkların doğru şekilde ayrıştırılması, ekonomiye geri kazanılması ve atık üretim miktarının en aza indirilmesi amacıyla tüm gerekli altyapıları halihazırda kurmuştu.

Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 177 bin metrekarelik üretim kompleksinde, kaynak israfını önlemek ve kaynakları geri dönüşümle kazanmak amacıyla bünyesinde çalışma ekiplerini oluşturan Tatçelik, yerinde atık toplama sistemini bundan böyle “Sıfır Atık Belgesi” sahipliği altında yürütecek.

Paylaşın:
916 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ