logo

TATOĞLU, BAŞKAN ÖZLÜ’YÜ EREĞLİ’YE DAVET ETTİ

Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Sanayici Akın Tatoğlu, Sanayi ve Teknoloji Önceki Dönem Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret ederek kendisini Ereğli’ye davet etti.

Türkiye’nin lider çelik üreticilerinden Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu, Sanayi ve Teknoloji Önceki Dönem Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti.

8 Haziran Pazartesi günü akşam saatlerinde başkanlık makamında sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen ziyarete; Yığılca İlçesi önceki dönem Belediye Başkanı ve Düzce Belediye Başkanı Danışmanı Muzaffer Yiğit’te katıldı.

TAT METAL, YATIRIMLARI TAMAMLADIĞINI YERİNDE GÖSTERECEK

Büyük buluşma ile ilgili gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan ve ziyareti uzun süredir düşündüğünü, KOVİD 19 salgını nedeni ile ancak bugün gerçekleştiğini belirten Tatoğlu, “Nezaket amaçlı ve gecikmiş bir hayırlı olsun ziyareti idi. Sayın Başkanımız Özlü, Sanayi bakanlığı döneminde Ereğli’ye geldiğinde Organize Sanayi Bölgemizdeki Tat Çelik tesislerimizin yatırım projelerini yerinde göstermiş ve sunum yapmıştık. Şükürler olsun ki süreç içerisinde yatırımlarımızı tamamladık ve üretime geçtik. Sayın başkanımızı da bakanlık döneminde proje halinde gördüğü yatırımların tamamlandığını yerinde göstermek üzere Ereğli’ye davet ettim. Sağ olsun kendisi de bizi kırmayarak Ereğli’yi iyi bilen danışmanı Muzaffer Yiğit beyle birlikte yakın zamanda gelmek istediğini bildirdi. Sayın Faruk Özlü beyle çok verimli bir görüşme oldu. Teşekkür ediyorum.” dedi.

Paylaşın:
2091 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ