logo

TED KOLEJİ’NDE ‘DAHA GÜÇLÜ YAPI İÇİN’ ÜST DÜZEY TOPLANTI

ERDEMİR Genel Müdürü-TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Salih Cem Oral ve vakıf yöneticileri, okul yöneticileri ile bir araya gelerek ‘daha güçlü bir yapı’ için görüş birliğine vardı.

Erdemir Genel Müdürü ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Salih Cem Oral’ın, TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim kurulu ve okul yöneticileri ile yemekli toplantıda bir araya geldiği bildirildi.

Okul yönetiminden 1 Nisan Cuma günü yapılan açıklamaya göre; TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı ve okul yöneticilerinin katıldığı toplantıda; sosyal/akademik başarılar değerlendirildi ve okulda yapılması planlanan fiziki yenilikler görüşüldü.

VAKIF BAŞKANI ORAL’IN DAVETİ İLE…

Erdemir Genel Müdürü ve TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Salih Cem Oral’ın daveti ile gerçekleştirilen toplantıya; Vakıf yönetim kurulu üyeleri Nahit Hakan Tokay, Av. Mesut Avcı ile TED Koleji Anaokulu ve İlkokul Müdürü Betül Hamarat, Ortaokul Müdürü C. Sahir Akçakoca, Lise Müdürü Funda Makas ve Anaokulu ve İlkokul Müdür Yardımcısı Esra Kuru katıldı. Katılımcılar, “TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının bölgemizdeki etkinliğini artırarak devam ettirdiğini, eğitim-öğretimdeki başarıları ile göz doldurduğunu, sürdürülebilir başarının güzel örneklerini verdiğini” ifade ederken, yeni dönem için her süreçte başarı dileklerini ilettiler.

DAHA GÜÇLÜ YAPI” VURGUSU

Toplantı ile yapılan açıklamada ‘daha güçlü yapı’ vurgusu yapılarak şöyle denildi:

“Eğitimde bölgemize kalite katan ve ülkemizin gelecek meşalelerini, aydınlık yarınlarını yetiştirme vizyonuna sahip olan TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının akademik ve sosyal başarılarının değerlendirildiği toplantıda gelecek hedefler ve idealler değerlendirilerek okul yöneticilerimiz fikirlerini ve çalışmalarını paylaştılar. Okulumuzda gelecek dönem yapılması planlanan fiziki yenilikler ve değişimler üzerine konuşularak daha güçlü bir yapı oluşturulduğu ifade edilirken okul ikliminden duyulan memnuniyet dile getirildi…. TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının bölgemizdeki etkinliğini artırarak devam ettirdiğini, eğitim-öğretimdeki başarıları ile göz doldurduğunu, sürdürülebilir başarının güzel örneklerini verdiğini ifade ederken yeni dönem için her süreçte başarı dileklerini ilettiler.”

Paylaşın:
686 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ