logo

TED VAKFI YÖNETİMİ, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencileri Yiğitalp Yurtseven ve Abdullah Umut Hamzaoğulları, 2021 YKS’de gösterdikleri başarıdan dolayı vakıf yöneticileri tarafından ödüllendirildi.

2021 YKS’de Türkiye çapında önemli başarı elde eden TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencileri Yiğitalp Yurtseven ve Abdullah Umut Hamzaoğulları’na, Vakıf Yönetim kurulu üyesi Mesut Avcı ve Nahit Hakan Tokay tarafından teşekkür plaketi ve hediyeleri törenle takdim edildi.

Konu ile ilgili TED Koleji sosyal medya hesabından yapılan açıklamada süreçte emeği geçenlere teşekkür edilerek şöyle denildi:

“TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencilerimizden Abdullah Umut Hamzaoğulları ve Yiğitalp Yurtseven’e 2021-YKS’de elde etmiş oldukları başarı derecelerinden dolayı , Vakıf Yönetim kurulu üyelerimiz Sn. Mesut AVCI ve Sn. Nahit Hakan TOKAY öğrencilerimize teşekkür plaketleri ve hediyeleri verilerek başarılarını ödüllendirilmişlerdir. En zorlu koşullarda bile hedeflerine ulaşmak için büyük gayret gösteren öğrencilerimize ‘kendilerini gerçekleştirme’ yolculuğunda gösterdikleri başarılarından kıvanç duyuyoruz. Değerli ailelerine ve üzerlerinde emeği olan tüm öğretmenlerine bu anlamlı günü bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.”

TED Koleji’nde düzenlenen ödül törenine başarılı öğrencilerin aileleri de katıldı.

YİĞİTALP YURTSEVEN
ABDULLAH UMUT HAMZAOĞULLARI

Paylaşın:
997 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ