logo

TED’Lİ LİSELİLER, ŞİMDİDEN ÜNİVERSİTE DERSLERİNDE!

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Yönetimi, Üniversite adayı öğrencilerini, üniversitelerin öğretim üyeleriyle online ortamda bir araya getiriyor.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi, Bilgi Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve TED Üniversitesi ile yaptığı işbirlikleri ile YKS’ye hazırlanan üniversite adayı öğrencilerini üniversitelerin öğretim üyeleriyle online ortamda bir araya getiriyor.

BİLGİ, SABANCI VE TED’Lİ ÖĞRETİM ÜYELERİ İLE ONLINE GÖRÜŞME SAĞLANDI

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı yönetiminden verilen bilgiye göre; koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilen İşbirliği kapsamında; Bilgi Üniversitesi ile yapılan çalışmada, lise öğrencileri üniversitelerin lisans programlarında “Online Tadımlık Dersler” adı altında derslere katıldı.

Sabancı Üniversitesi ile de 5 Haziran tarihine kadar sürecek program çerçevesinde, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden Mekatronik Mühendisliği’ne, Moleküler Biyoloji, Genetik ve Biyomühendislik Bölümü’nden Ekonomi bölümüne kadar çok sayıda bölümün öğretim üyesi, online bağlantı ile TED’li öğrencilerle bir araya geliyor.

TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Belgin Ayvaşık da, canlı yayında TED Kdz. Ereğli Koleji’nin konuğu olarak öğrencilerin YKS’ye hazırlık ve üniversite yaşamı konusunda merak ettiklerine açıklık getirdi. TEDÜ ile online buluşmalar da önümüzdeki günlerde başlayacak.

Paylaşın:
619 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ