logo

TED’Lİ ÖĞRENCİLER BRİÇ’TE BÜYÜK BAŞARI SAĞLADI

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokul Öğrencileri, Sadun Su 2020 Türkiye Briç Turnuvasından ve Milli Takım seçmelerinden büyük başarılarla döndü.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri, Antalya’da düzenlenen Sadun Su 2020 Türkiye Briç Turnuvasından ve Milli Takım seçmelerinden büyük başarılarla döndü.

TED’den yapılan açıklamada, Briç Takımının elde ettiği başarılardan duyulan memnuniyet ifade edilerek şöyle denildi:

“Türkiye U16 Kadın İkili Briç yarışmalarında öğrencilerimiz Yaren Kısa ve Defne Şuğle Türkiye birincisi, Türkiye U16 Karma İkili Briç yarışmalarında öğrencimiz Duru Naz Muti ile partneri Türkiye birincisi oldu. Öğrencilerimiz Eren Aslan ve Mehmet Keleş de U16 İkili Briç yarışmalarını Türkiye üçüncüsü olarak tamamlamaýı başardı.

Briç Takımımız turnuva genelini Türkiye üçüncüsü olarak tamamlarken Duru Naz Muti, Eren Aslan ve Mehmet Keleş Briç Milli Takımına seçildiler.

Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Seyhan Demiroğlu ile Müfit Çetinkaya’yı kutluyor, 31 Temmuz 2020’de İtalya’da düzenlenecek Dünya Briç Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek milli sporcularımıza başarılar diliyoruz. Öğrencilerimiz üzerinde büyük emeği olan Briç Ustası Sadun Su Hoca’yı da saygıyla anıyoruz.”

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1738 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ