logo

TEKDER GENEL BAŞKANI ÇATALÇAM; ÇITAYI YÜKSELTTİ!

Teknikerler ve Yüksek Teknikerler Derneği(TEKDER) Genel Başkanı Murat Çatalçam, Haber Hayat Yayıncılık ziyaretinde, derneğin yapılanma ve etkinlik faaliyetlerini özetleyerek, nicelik ve nitelik olarak çıtayı yükselttiğinin mesajını verdi.

Teknikerler ve Yüksek Teknikerler Derneği(TEKDER) Genel Başkanı Murat Çatalçam beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Ermiş ve Genel Merkez Kültür Sanat Başkanvekili İbrahim Kayacan ile birlikte Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Doğan Gönüllü’ye TEKDER’in 62. yıl Anı Plaketini takdim etti.

YURTİÇİ VE YURTDIŞI YAPILANMA SÜRECEK; HEDEFLERİ YÜKSEK!

2 Nisan Cuma günü akşam saatlerinde gerçekleşin görüşmede TEKDER’in kuruluşundan bu yana 62 yıl geçtiğini hatırlatan Genel Başkan Çatalçam, aynı zamanda 2000 yılından bu yana üyeleri olan Doğan Gönüllü’ye 37 ilde tamamlanan yeniden yapılanma faaliyetlerinden söz etti.

Yurtdışı yapılanmaya ağırlık verildiğini ve şube/temsilcilik sayısının Amerika Almanya gibi ülkeleride kapsayacak şekilde 13’ü bulduğunu ifade eden Çatalçam, “Yurtiçi ve yurtdışında yapılanmamız sürecek. Hedeflerimiz var; öncelikle ülkemizde meslek kuruluşları içerisinde ilk iki sıraya yerleşmek, tüm STK’lar arasında da ilk 10’da yer almak istiyoruz.” dedi. İş dünyası ile ilişkilere önem verdiklerinin bir göstergesi olarak geçtiğimiz günlerde TESK Başkanı Bendevi Palandöken ziyaretini örnek gösteren Çatalçam, “her kesimle görüşüyoruz, üyelerimizin halk ve menfaatleri için, yetki ve sorumluluklarımız dahilinde gerek hukuksal gerekse lobi faaliyetlerini sürdürüyoruz” diye konuştu. Teknikerlerin bazı konularda imza yetkisinin olmamasının haksızlık olduğunu dile getiren Çatalçam, TEKDER olarak ‘meslek odası’ haklarına sahip olmak istediklerini sözlerine ekleyerek, TBMM’de benzer bir çalışmanın sürdüğünü bildirdi.

GÖNÜLLÜ, BAŞARILAR DİLEDİ

Gönüllü’de ziyaretten ve kendisine plaket takdim edilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “önceki Genel Başkanımız Hakan Baycık’la da dostane ilişkiler içerisindeydik. Sizler de çalışmalarınızla aktif olduğunuzu ve hem nicelik hem de nitelik açısından çıtayı yükselttiğinizi gösteriyorsunuz, başarılarınızın devamını diliyoruz.” dedi.

Paylaşın:
778 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ