logo

TEMA’DAN KAYMAKAM YAPICI’YA ‘ÇEVRE DUYARLILIĞI’ TEŞEKKÜRÜ

  • Tema Vakfı Kdz. Ereğli Temsilcisi Nilgün Durak, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’ya çevre duyarlılığı nedeni ile teşekkür ederek, ” bir kez daha çevreye duyarlılığını şahit olduğum sayın kaymakamımızın inanıyorum ki kentimize önemli katkıları ve destekleri olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Tema Vakfı Kdz. Ereğli Temsilcisi Nilgün Durak, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı ziyaret ederek, vakfın ‘Ekosiyaset Bildirgesi’ni sunduğunu bildirdi.

25 nisan Salı günü gerçekleşen görüşmede sunulan ‘Ekosiyaset Bildirgesi’nde, sürdürülebilir yaşam ilkesi çerçevesinde doğal varlıkları, biyolojik çeşitliliği ve iklim koruma amacıyla uygulanması önerilen çevre politikalarının özetlendiğini ifade eden Durak, “Toprak başta olmak üzere, doğal varlıklar, iklim, enerji, madencilik, mekansal politikalar ve çevresel etki değerlendirme süreçlerini içeren bildirgemizde, siyasetçilerin çevre politikalarında kamu yararı temeline öncelik verilmesi önerilmektedir.” dedi.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE DİKKAT ÇEKTİ!

Kaymakam Yapıcı’ya konuya duyarlılığı nedeni ile teşekkür eden Durak, sürdürülebilirliğe dikkat çekmek istediklerini belirtti ve “Bu görüşmemizde beni hassasiyetle dinleyip, hatta notlarını bizzat alarak bir kez daha çevreye duyarlılığını şahit olduğum sayın kaymakamımızın inanıyorum ki kentimize önemli katkıları ve destekleri olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Yapıcı ile görüşmede, ilçeyle ilgili görüş alışverişinde de bulunulduğunu da açıklayan Durak, Halk Eğitim Müdür Metin Bozkurt’un çalışmalarından Gönüllü Tema Eğitimcileri adına duyulan memnuniyeti de dile getirdiğini sözlerine ekledi.

Paylaşın:
344 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

#

TEMA’DAN KAYMAKAM YAPICI’YA ‘ÇEVRE DUYARLILIĞI’ TEŞEKKÜRÜ” için 1 yorum

  1. Nilgün Durak : diyor ki:

    Duyarlılığınız için biz de size teşekkür ederiz Basınımızın kaliteli Temsilcisi🌳🍀