logo

THK, KURBAN DERİSİ BAĞIŞLARINI BEKLİYOR

Kdz. Ereğli Türk Hava Kurumu(THK) Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, kurban derisi toplamak için ilgililerden destek istedi.

Yazılı basın açıklaması ile THK iletişim merkezi oluşturulduğunu hatırlatan Hasçelik, Vatandaşların 0 372 316 26 70 nolu THK Kdz. Ereğli Şubesi’ne ait telefon numarasından ulaşabileceğine dikkat çekti ve Sabah 09:00, akşam 19:00 saatleri arasında deri toplama faaliyeti gerçekleştirileceğini açıkladı.

Hasçelik, kurumla ilgili bilgileri de paylatığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün direktifleriyle Cumhuriyetimizin ilk yıllarında kurulmuş olan Türk Hava Kurumu, kuruluşundan itibaren Milletimizin hizmetinde kamu yararına çalışmalarına devam etmektedir. Bakanlar Kurulu Tarafından onaylanmış olan Türk Hava Kurumu Tüzüğünde; Sayın Cumhurbaşkanımız Türk Hava Kurumunun Onursal Genel Başkanıdır.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İZNİ İLE…

Devletimizin başta T.B.M.M. Başkanımız olmak üzere çeşitli makamlarındaki devlet yetkilileri Genel Kurul Delegelerimizdir. Tüzüğümüz gereği Mülki Amirlerimiz olan Sayın Valilerimiz ve Sayın Kaymakamlarımız da Şubelerimizin Onursal Başkanlarıdır.

Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şubesi, her kurban bayramında olduğu gibi, bu bayramda da gönüllülük esasına ve 2860 sayılı yardım toplama kanunun ilgili maddesine göre İçişleri Bakanlığı’mızca verilen izin gereği kurban derisi toplayacaktır.

BELEDİYELER VE MUHTARLIKLARDAN DESTEK İSTEDİ

THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı olarak yönetim kurulu ile birlikte tüm hazırlıklarımızı tamamladık.Kdz. Ereğli Belediyesi’ne Ormanlı, Gülüç ve Kandilli Belde belediyelerimize, mahalle ve köy muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız vardır.

THK Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı’mızca bu yıl kurban derileri sıcak hava nedeniyle kesimden sonra tuzlanmayan deriler, 1-2 saat içinde bozulmaktadır. Bu yüzden vatandaşlarımızdan milli servet olan kurban derilerini kesimden hemen sonra tuzlamalarını rica ediyoruz.

İLETİŞİM MERKEZİ KURULDU

31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerinde şube başkanlığımızca Kurban Bayramı’nda 9 araç ve 9 personel ile kurban derileri toplanacaktır. Ayrıca THK merkez ofiste yönetim olarak iletişim merkezi oluşturduk. Vatandaşlar bize 0 372 316 26 70 nolu THK Kdz. Ereğli Şubesi’ne ait telefon numarasından ulaşabilirler. Sabah 09:00, akşam 19:00 saatleri arasında deri toplama faaliyeti gerçekleştirilecektir. Vatandaşlarımız makbuz mukabili derilerini THK yetkili aracına teslim edebilirler ayrıca kurban derisi toplama merkezimiz ilçemiz Elmatepe Mahallesi Yeniçağlar Sok. No:7 adresinde bulunmaktadır.

Vatandaşlarımızdan THK’ye kurban derisi bağışlarını bekliyoruz. Kdz. Ereğli halkımızın Kurban Bayramı’nı kutlar, bayramın ülkemize milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim. Şimdiden kurban derisi bağışlarınız için teşekkür ediyorum ve kurbanınızı Allah kabul etsin. Saygılarımla.                                                                                

Paylaşın:
618 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ