logo

TİMKO, EREĞLİ OSB’DE ÜRETTİĞİ KONTEYNERLERİ GÖNDERDİ

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’nde faaliyet gösteren TİMKO Makine İmalat Pazarlama Şirketi’nde üretilen konteynerler deprem bölgesine gönderildi.

Kdz. Ereğli OSB’de Makine İmalat ve Demir Çelik Sanayi ekipmanları üretiminde faaliyet gösteren TİMO Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Atar, Kahramanmaraş depremi sonrasında mağdur olan bölge insanına destek amaçlı konteyner üretmeye karar verdi. İlk aşamada TİMKO ekibinin projelendirdiği 3 konteyner üreten ve bunların iç tefrişatlarını da yapan Atar, Zonguldak Valiliği işbirliği ile Antakya ve İskenderun bölgesine teslim edilmek üzere nakliyesini de gerçekleştirdi.

3 KONTEYNER YOLA ÇIKTI, ERZAK YARDIMLARI 2 HAFTA SONRA…

.

TİMKO fabrikası alt yapısının ve imkanlarının konteynır üretimine müsait olduğunu ifade eden Atar, konteynerlerin bölgeye teslim edilmek üzere yola çıktığını bildirdi.

Bölgeye desteklerin devam edeceğini ifade eden Atar, “Hepimizi derin üzüntüye boğan depremin ardından yaptığımız girişimlere sonucu konteynerlerimizi imal edip gönderdik. Bölgede şu an için erzak ihyacı bulunmadığı bize bildirildi. Ayrıca Hatay TMMOB Makine Mühendisleri Odası İskenderun temsilciği aracılığı ile dağıtımı gerçekleştirilecek erzak aracımızı da 2 hafta sonra göndermeyi düşünüyoruz. Nakit yardımı için de bölgedeki arkadaşlarımızla irtibata geçtik. Onlar aracılığıyla yardımlarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.” dedi.

Atar, herkesin elinden geldiğince depremzedelere yardım etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Paylaşın:
948 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ