logo

TİP GENEL BAŞKANI ERKAN BAŞ EREĞLİ’YE GELİYOR

  • Türkiye İşçi Partisi(TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Kdz. Ereğli İlçe Örgütü Binasının açılışına katılmak ve Ereğli Belediye Başkanı Adayını açıklamak için ilçeye gelecek.

Türkiye İşçi Partisi Zonguldak İl Başkanı Hayrettin Sarı, Kdz. Ereğli İlçe örgütü yöneticileri Dilek Bakar ve Cihangir Amca ile birlikte Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü Genel Başkan Erkan Baş’ın katılımı ile yapılacak ilçe örgüt binasının açılışına davet etti.  

EREĞLİ ADAYI AÇIKLANACAK

Haber Hayat Ofisinde gerçekleşen görüşmede TİP heyeti, açılışın 28 Ocak Pazar günü saat 12.00’da ilçe Çarşı Merkezinde (Eski Adidas arka sokağı) düzenleneceğini belirterek tüm halkı beklediklerini ifade etti. Açılış törenine katılacak olan Genel Başkan Baş’ın burada katılımcılara hitap edeceğini ve önemli mesajlar vereceğini belirten Dilek Bakar, Baş’ın Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayını da açıklayacağını bildirdi. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kdz. Ereğli sol bileşenlerin TİP Adayı çatısı altında birleşeceklerini savunan TİP yöneticileri, Genel Başkan Baş’ın Ereğli açılış programı ve esnaf ziyaretinin ardından Zonguldak’ta il Örgütü açılışı ile saat 16.00’da halkla buluşma etkinliğine katılacağını söyledi.

SÖZ KONUSU ‘EMEK’ OLUNCA….

Gönüllü’de TİP heyetine başarı ve kolaylıklar dileyerek kendisinin de bir emekçi ve emekçi dostu olduğunu ifade etti. 2013 yılında İŞ’te Haber Hayat Gazetesinde yayınlanan “Dağ Taş Sac üçgeninde Velidağ Emekçileri” haberi ile TGC ödülü kazandığını hatırlatan Gönüllü, söz konusu haberin sayfalarını göstererek röportajın hangi şartlarda gerçekleştirildiğini anlattı.

Misafir heyetin isteği üzerine sayfa önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Paylaşın:
590 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ