logo

TİP HEYETİNDEN ERMED’E TAM KADRO ZİYARET

  • Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca, beraberinde parti üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

TİP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca beraberinde; Dilek Bakar -ilçe yöneticisi , Selma Amca-üye, Türkan Baytekin-ilçe yöneticisi , Ayşe Hindistan-üye, Gülay Arslan-üye, İrfan Kılıçarslan-üye, Toylan Şahin-Gençlik kurulu, Feyza Çelikkol-gençlik kurulu, Aynur Öner-üye, Hayrettin Sarı -seçim koordinasyon kurulu üyesi ERMED yönetimini ziyaret etti.

Haber Hayat Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette TİP heyetini ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ve Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın ağırladı.

Seçim çalışmaları kapsamında kente hizmet eden sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkan Adayı Amca, “Gazeteciler olarak sizlerin de fikirleriniz bizim için önemli. Biz ziyaretlerimizde anlatmaya değil, sormaya geldik diyoruz. Nasıl bir belediye istersiniz? Nasıl bir Ereğli istersiniz? Ya da burada gördüğünüz sorunlar, problemler nedir, çözülmesini istediğiniz şeyler nedir diye isteklerinizi alalım istiyoruz.”dedi.

“BU ŞEHRİ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeden hizmet üreteceklerini, sevgi dili kullanacaklarını vaat eden Amca; saha gezilerinde güzel tepkiler aldıklarını ifade ederek, “Belediye başkanlığını kazanmak için yola çıktık. Güzel bir belediyecilik yapacağımızı biliyoruz. Planımız, programımız, enerjimiz ve heyecanımız var.  Gençliğimiz ve emeğimizi de ortaya koyup hep birlikte yöneteceğiz bu şehri.” diye konuştu.

ERMED Başkanı Doğan Gönüllü de, Fikri Kapan ve Fahrettin Özaydın’la birlikte toplumsal gözlemlerini paylaşıp, önerilerde bulunduktan sonra  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belediye Başkan Adayı Amca ve ekibine seçim çalışmaları sürecinde başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette şehirdeki güncel konular ve sorunlar hakkında gazetecilerin görüşlerini dinleyen TİP heyeti, yerel medyanın şehir yönetimine daha etkin bir şekilde katılımını sağlamak adına yapıcı bir diyalogun başlatılmasını da önemsediklerini kaydettiler.

Sohbetle devam eden ziyaret hep birlikte anı fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Paylaşın:
333 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ