logo

TOLGA HOCA, MİTOLOJİ VE DESTANLARI KİTAPLAŞTIRDI

Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Tolga Fahri Çakmak’ın editörlüğünü üstlendiği “Turist Rehberleri İçin Genel Mitoloji” kitabı Detay Yayıncılık’tan çıktı. Kitapta, Ortadoğu – Yunan – Anadolu – Türk mitoloji ve destanlarını temel olarak açıklanıyor.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Tolga Fahri Çakmak’ın editörlüğünü üstlendiği “Turist Rehberleri İçin Genel Mitoloji” kitabı Detay Yayıncılık’tan çıktı.

Ortadoğu – Yunan – Anadolu – Türk mitoloji ve destanları…

30 Eylül itibarı ile piyasaya sunulan kitabını tanıtan başarılı akademisyen Çakmak, 592 sayfalık eserinin yayınlanmasından duyduğu memnuniyeti şöyle ifade etti:

“Turist rehberliği bölümlerinin mitoloji müfredatları göz önüne alınarak oluşturulan içeriği ile +Turist Rehberleri İçin Genel Mitoloji’ kitabı hem turist rehberliği bölümü öğrencileri hem de profesyonel turist rehberleri için önemli bir kaynak olacağı düşüncesindeyiz. Bu kapsamda Ortadoğu – Yunan – Anadolu – Türk mitoloji ve destanlarını temel olarak ele alıp olabildiğince anlatmaya / açıklamaya çalıştık. Çalışmaya Türkiye’nin dört bir yanından destek vereden çok değerli Akademisyen / Turist Rehberi / arkeolog hocalarıma sonsuz teşekkürler.”

Kitap Detay Yayıncılık’tan online siparişle edinilebiliyor:

Paylaşın:
896 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ