logo

TOYOTA HUKUK MÜŞAVİRİ YANAR, KEAL’DE MESLEĞİNİ ANLATTI

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi (KEAL); Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günleri programı kapsamında, aynı zamanda KEAL mezunu olan TOYOTA Türkiye Hukuk Müşaviri Mete Yanar’ı ağırladı.

KEAL Rehberlik Birimi tarafından koordine edilen 2021-2022 Dönemi “Meslek Tanıtımı ve Kariyer Günleri”nin ilk programında TOYOTA Türkiye Hukuk Müşaviri Mete Yanar’ı ağırladı.

1 Aralık Çarşamba günü KEAL Spor Salonunda gerçekleşen programda; kendisi de KEAL mezunu olan Yanar, 10’uncu ve 12’nci sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek hukuk alanındaki farklı meslekler hakkında bilgiler paylaştı ve bu alanda tercih yapmak isteyen öğrencilerin sorularını yanıtladı. 

TOYOTA Türkiye’de işe başlama hikayesinden de bahseden Yanar, TOYOTA’da gelişen teknolojiler ile otomotiv sektöründeki gelişmelerden de kısaca bahsetti.

30. MEZUNİYET YILI ANI PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Etkinlik sonunda bir konuşma yapan KEAL Okul Müdürü Selçuk Altın, KEAL 1990 Mezunu Mete Yanar’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek kendisine günün anısına “30. Mezuniyet Yılı Anı Plaketi” takdim etti. 

KEAL Eğitim Vakfı Başkanı Aykut Ateş de, KEAL mezunlarının Türkiye’nin ve dünyanın bir çok noktasında başarılı pozisyonlarda ülkemize hizmet ettiklerini ve bu değerlerle tekrar okulumuzda buluşmanın çok anlamlı olduğunu belirterek Mete Yanar’a okul rozetini takdim etti. 

Yanar, kapanış konuşmasında; duygusal bir gün geçirdiğini ifade ederek, “31 yıl sonra mezun olduğum okulda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldik. Paylaşımlarım sonrası bu alanda bir nebze olsun ufuklarını açabildiysem ne mutlu bana. Bu güzel gün için okul yönetimine, öğretmenlerimize ve KEAL Eğitim Vakfına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etkinlik sonrası ailesi ile birlikte, Okul Yöneticileri ve KEAL Eğitim Vakfı eşliğinde mezun olduğu okulu gezme fırsatı bulan Yanar, eğitim aldığı dönemdeki öğretmenleri ve arkadaşları ile birlikte yaşadığı anıları paylaştı.

Paylaşın:
752 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ