logo

TSO BAŞKAN ADAYI NİYAZİ ÖZCAN İDDİASINDA ISRARLI!

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine adaylığını uzun süre önce açıklayan İş İnsanı Niyaz Özcan, 2022 yılında yapılması planlanan seçimleri 7 grupta da kazanacağını ifade ederek iddialı bir çıkış daha yaptı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine adaylığını uzun süre önce açıklayan İş İnsanı Niyaz Özcan, 2022 yılında yapılması planlanan seçimleri 7 grupta da kazanacağını açıkladı.

İŞ’te Haber Hayat Gazetesinden Doğan Gönüllü’ye konuşan Özcan, “Benim karşıma kimse liste bile çıkartamayacak! Çünkü Ereğli kamuoyu hizmet etmemiş arkadaşlara teveccüh göstermeyecek. Bizim listede ise yedekler dahi dolu. Üstelik arkadaşlarımız asla yer(yönetim kurulu veya meclis üyesi sıralaması) taahhüdü istemiyor, ‘yeter ki sen bu işin başına geç biz elimizden gelen ne varsa beraber hizmet edelim’ diyorlar… Biz ticaret ve sanayi odası seçimini (7)yedi- (0)sıfır(7 meslek grubunun tamamını kast ederek) hedeflemişiz. Neden 7- 0 diyoruz? Çünkü Rıfat (Hisarcıklıoğlu) beye gittiğim zaman, bakanlıklara gittiğim zaman Ereğli’nin gücünün bu noktada birleştiğini hissettirerek Ereğli’ye hizmet edebilme adına istediğimizi alırız, ondan hiçbir şüphem yok.” diye konuştu. 

Gönüllü’nün “Neden adaylıkta ısrarlısınız, projeleriniz nelerdir, siyasi bir ikbaliniz var mı, tutum ve söylemlerinizdeki değişikliğin sebebi nedir, ekibiniz kimlerden oluşuyor?”  sorularını yanıtlayan Özcan, hizmet grubu ile yaptığı toplantıda ekip arkadaşlarının da konuşmasını istedi. Ereğli’nin yakından tanıdığı İş insanları Ahmet Kızmaz, Fevzi Likoğlu ve Tarık Latif’e de mikrofon uzatan Gönüllü, “Neden Niyazi Özcan’ın ekibindesiniz?” sorusunu yöneltti.  

İşte Özcan’ın Hizmet Grubu ekibinin söylediklerinden satır araları:

AHMET KIZMAZ:

“Ereğli’ye çok katkı vereceğine inandığım için çıktığı bu yolculukta kendisine başarılar diliyorum. Elimden gelen katkıyı sunacağım. Allah utandırmasın, seçildikten sonra da utandırmasın. Malum iki yönü vardır; biri seçilmiş olmak, diğeri seçildikten sonra insanların umutlarını zayi etmemek. İnşallah muvaffak olacağımız düşünüyorum.”

.

FEVZİ LİKOĞLU:

“Bakın mevcut ve önceki dönemleri de değerlendirecek olursak; herkesin bir kapasitesi vardır!.. Bizim grubumuzda bu heyecan olmasa neden vaktimizi harcayalım ki… Hepimiz üreten, istihdam yaratan bu bölgeye hizmet veren insanlarız. Ereğli’nin vizyonunun gelişmesi lazım… Gelin bunu Niyazi Özcan’la ortak akla dönüştürelim.”

.

TARIK LATİF

“Bu dönemde Niyazi Özcan’ın ortaya koyduğu projelerin, heyecanın Ereğlimiz için daha faydalı ve verimli olacağını düşündüğüm için buradayım. Özü sözü bir olan Niyazi Özcan’ın 25 yıllık tecrübesinden de faydalanarak şehre ve iş dünyasına olumlu anlamda kalıcı dokunuşlar yapabileceğimizi düşünüyoruz.”

.

  • Gönüllü sordu; TSO Başkan Adayı Niyazi Özcan ve ekibinden Ahmet Kızmaz, Fevzi Likoğlu ve Tarık Latif cevaplandırdı.
  • Çok yakında gazeteniz iş’te Haber Hayat’ta…

İLGİLİ HABER İÇİN GÖRSELİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
1940 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ