logo

TSO SEÇİMLERİ EKİM-KASIM AYLARINDA TAMAMLANACAK!

  • TOBB, bünyesindeki oda ve borsalarda 2022 yılı organ seçimlerinin Ekim ve Kasım ayları içinde yapılacağını açıkladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı oda ve borsalarda seçim takvimi başladı.

TOBB tarafından 16 Ağustos tarihinde yayımlanan genelge ile seçimlerin erteleneceği söylentileri resmen yalanlanmış oldu.

GEREKLİ GÜNCELLEMELER UYARISI!

Söz konusu genelgede, tarih ve üye güncellenmesi hatırlatması yapılarak, “5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’nun 84’üncü maddesi gereği oda ve borsaların organ seçimleri 2022 yılının Ekim ve Kasım ayları içinde yapılacaktır. Bu nedenle, oda ve borsaların organ seçimlerine yönelik her türlü tedbirin alınması ve gerekli işlemlerin zamanında yerine getirilmesi gerekmektedir.” ifadeleri kullanıldı ve “Ekim/Kasım 2022 tarihinde yapılacak seçimler nedeniyle, ilave delegelerin belirlenmesinde 31.8.2022 tarihindeki ortak veri tabanında güncel olarak tutulması gereken oda/borsa üye kayıtları esas alınacaktır. Oda ve borsaların üye veri tabanında gerekli güncellemeleri yapması gerekmektedir.” denildi.

TARİH BELİRLENECEK, ORGANLAR SEÇİLECEK

Buna göre, TOBB’dan seçim tarihi onayı alan bölgemizdeki Ticaret ve Sanayi Odası yönetimleri de, çalışmalarını sürdürerek yönetim kurulu , meclis üyeliği ve meslek komitesi üyeliği organ seçimlerini belirlenen tarihte tamamlayacak.

Paylaşın:
463 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ