logo

TSO’DAN TAT METAL VE ÇINAR BORU’YA KUTLAMA ZİYARETİ

  • Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, ISO 500 sıralamasında dereceye giren Ereğli şirketleri Tat Metal Çelik ve Çınar Boru Profil’i ziyaret ederek özel hediye takdim ettiğini açıkladı.

Karadeniz Ereğli OSB’de faaliyet gösteren Tat Metal Çelik ve Çınar Boru Profil şirketleri bir süre önce Türkiye’Nin en büyük Sanayi Kuruluşları listesinde sıraları yükselerek ilk 500’de yar almışlardı.

Daha önce yazılı bir açıklama ile şirket yöneticilerini kutlayan Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, 10 Haziran Cuma günü de firmaları ziyaret ederek Tat Metal Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu, Çınar Boru Profil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Çınar ile Muhammet Çınar’ı ziyaret ederek hediye takdim ettiğini açıkladı.

“KENDİLERİ İLE GURUR DUYUYORUZ”

“Kendileri ile gurur duyuyoruz” diyen Keleş, açıklamasında, “ISO’nun Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşları 2021 yılı sıralamasında bir önceki yıla göre 23 sıra birden yükselerek 31. sırada yer alan Tat Metal Çelik ve bir önceki yıla göre 79 sıra birden yükselerek 246. sırada yer alan Çınar Boru Profil’i ziyaret ederek kendilerine özel bir hediye takdim ettik. Hem Tat Metal hem de Çınar Boru Kdz. Ereğli’den yıllarca büyük mücadeleler vererek büyüyen ve Erdemir’den sonra en fazla istihdam sağlayan kuruluşlarımız. Kendileri ile gurur duyuyoruz. Kdz. Ereğli TSO olarak biz her zaman kendilerinin yanındayız. Yapacakları her türlü yatırımı bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz. Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası adına kendilerini kutluyor ve başarılarının yükselerek devam etmesini diliyorum.” dedi.

Kutlama ziyaretlerinde TSO yönetiminden Tasin Tanyıldız, Kadir Çaygeç ve Serdar Bakkaloğlu’da hazır bulundu.

Paylaşın:
587 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ