logo

“TSO’NUN GÖREVİ; HER ŞARTTA ÜRETİCİYİ DESTEKLEMEKTİR”

  • Kdz. Ereğli TSO Başkan adayı Niyazi Özcan, seçim gezileri kapsamında ziyeret ettiği Kışla Sanayi sitesindeki esnaflara “Değişime az kaldı. Hep birlikte Ereğli’yi şahlandıracağız” dedi ve ekledi: “TSO’nun görevi şartlar ne olursa olsun, üreticiyi desteklemektir. O’nu yermek, huzursuz etmek sadece Ereğli’ye kaybettirir.”

01.10.2022 Cumartesi günü yapılması planlanan Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin adaylarından Niyazi Özcan, saha gezilerine hız kesmeden devam ediyor.

Özcan’ın Basın Bürosundan verilen bilgiye göre; Meclis ve komite üyeleri Şeref Aksoy, İsmail Kaya, İsmail Işıkçelik, Tarık Latif, Seçkin Turhan, Ahmet Karayel, Savaş Karakaş, Ahmet Fikri Kızmaz, Emre Kızmaz, Asım Doğan, Süleyman Köse, Bora Topal, Emrah Öztürk, Zafer Gülhan, Mahir Akbaba, Fevzi Likoğlu, Tansu Pehlevan, Şaban Bayrak, Mehmet Kızmaz ile birlikte Kışla Sanayi sitesindeki esnaflarla bir araya gelen Başkan adayı Özcan; mevcut TSO Başkanı Arslan Keleş’in bugüne kadar herhangi bir kalıcı projeye imza atamamış olduğunu savundu ve sanayi esnafından projelerini gerçekleştirmek için oy istedi.

“EREĞLİ 4,5 YIL KAYBETTİ.. ARTIK ZAMANIMIZ KALMADI”

Arslan Keleş başkanlığında geçen 4,5 senenin Ereğli için bir kayıp olduğunu iddia ede Özcan; “Değerli kardeşlerim. TSO’nun resmi internet sitesinde bile en ufak bir proje açıklaması yok. Çünkü projeleri yok. Ereğli Keleş döneminde çok şey kaybetti. Birçok fırsat değerlendirilmedi, yada değerlendirilemedi. Kurumlarla kavga etmeyi kendisine lütuf saydılar. Ama artık değişim vakti geldi. Kdz.Ereğli’de ticaret, sanayi ve üretim kırmızı çizgimizdir. 2500 kişiye istihdam sağlamayı hedeflediğimiz projelerimiz ile birlikte önümüzdeki günlerde kamuoyunun, sizlerin önüne çıkacağız.”, dedi.

“ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN…”

Özcan, Kdz.Ereğli’de üreticinin desteklenmesi gerektiğini belirterek; “Ufak olsun, büyük olsun fark etmez. TSO’nun görevi şartlar ne olursa olsun, üreticiyi desteklemektir. O’nu yermek, huzursuz etmek sadece Ereğli’ye kaybettirir. Bu bilinçle çalışmak ve yolumuza devam etmek bizim asli görevimizdir.”, şeklinde konuştu.

Paylaşın:
350 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ