logo

TÜBİTAK FİNALLERİNDE EREĞLİ’NİN GURURU OLDULAR!

  • TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda, Kdz. Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri Damla Doğan ve Poyraz Karataş Tarih projesi ile ikincilik elde ederek Ereğli’nin gururu oldular.

Ankara’da 18.si düzenlenen TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara bölge finali sergisine Kdz. Ereğli’den 6 proje katıldı. Ankara’da Ereğli’yi temsil eden öğrenci ve öğretmenler, 16 bin 720 proje içerisinde yaptıkları çalışmalarla çalışmaları büyük ilgi gördü.

İlçe alarak; Değerler Eğitimi alanında 1, Fizik alanında 1, Tarih alanında 1 ve Türkçe alanında 3 proje ile yer almayı başardığımız finallerde, Tarih projesi ile Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri Damla Doğan ve Poyraz Karataş ikincilik elde etti. Önemli derece alma başarısı gösteren öğrencilerin ödül törenine projenin Danışman öğretmenliğini üstlenen Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hakan Yıldırım ve Müdür Yardımcısı Havva Akman da katıldı.

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Finalinde; Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi, Gülüç Emin Ayhan Ortaokulu, Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu ve TOKİ Korubaşı Ortaokulu projeleri ile yer aldı.

Paylaşın:
498 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ