logo

“TÜM HALKIMIZI ŞANLI BAYRAĞIMIZI ASMAYA DAVET EDİYORUM”

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında tüm halkı bayrak asmaya davet etti.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, pandemi sürecini hatırlatarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında tüm halkı ev, araç ve iş yerlerinde bayrak asmaya davet etti.

Çorumluoğlu’nun “milli birlik ve bütünlüğümüzün simgesi olan şanlı bayrağımızı asmaya davet ediyorum.” diyerek sonlandırdığı çağrısı şöyle :

Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı; bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz şeref ve gurur günümüz 30 Ağustos  Zaferi, milletimizin ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir kahramanlık destanı olarak, yüzyıllarca coşkuyla kutlanmaya devam edecektir.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de halen devam etmekte olan pandemi süreci nedeni ile tüm halkımızı sosyal mesafe kurallarına uyarak, 30 Ağustos Zafer Bayramını evlerinde coşkuyla kutlamaya, balkonlarına araçlarına ve işyerlerine milli birlik ve bütünlüğümüzün simgesi olan şanlı bayrağımızı asmaya davet ediyorum.

Paylaşın:
702 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ