logo

TUNCER, MARKA ŞEHİR OLMANIN KISA YOLLARINI PAYLAŞTI

  • Genna Ajans İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı, Marka ve İletişim Uzmanı A. Selim Tuncer, ‘Marka Şehir Ünye’ konulu sunumunda markalaşma hedefine ulaşmak için başlangıçta atılması gereken adımları; “Kent Marka Kurulunun Kurulması, ⁠Hedef Kitle Analizinin Yapılması, Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerin Belirlenmesi, Strateji Geliştirilmesi, Ürün Geliştirme, Arzulanan Marka İmajı, görsel kimlik ve slogan, İletişim” şeklinde açıkladı.

Ünye Medya İletişim Derneği tarafından düzenlenen MARKA ŞEHİR ÜNYE projesi Ünye Ramada Otel’de yapıldı.

10 Mart Pazar günü Ramada Otel’de gerçekleştirilen proje tanıtımına Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Büyükelçi Yavuz Selim Kıran, Ordu Eski Milletvekili Mustafa Hasan Öz, Kdz. Ereğli’den Doğan Gönüllü ve Fikri Kapan’ın da içlerinde olduğu Anadolu’nun değişik bölgelerinden gelen gazeteciler, Ünyeli siyasetçiler, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

.

GÜREL : “ÜNYE’YE DEĞER KATMAK İSTİYORUZ”

Programın açılış konuşmasını Ünye Medya İletişim Derneği Başkanı Şakir Gürel yaptı. Gürel Ünye’nin tarihi geçmişinden hareketle bir marka şehir olduğunu bundan dolayı Ünye’nin marka değerine değer katmak için bu projeyi uyguladıklarını söyledi.
Ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Büyükelçi Yavuz Selim Kıran söz aldı. Kıran konuşmasında özetle, etkinliğin önemine dikkat öçekerek duyduğu memnuniyeti ifade edip Şakir Gürel ve emeği geçenlere teşekkür etti.

TUNCER: “HEDEF BELİRLENMELİ, STRATEJİ GELİŞTİRİLMELİ…”

Toplantıda son olarak, Genna Ajans İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı, Marka ve İletişim Uzmanı A. Selim Tuncer Marka Şehir Ünye üzerine bir sunum yaptı.
Konuşmasına Necip Tosun’un; “İnsanlar ve şehirler şarkıdan, şiirden ve hikayeden yapılır, birbirinin kalbine yazılır” sözleriyle başlayan Tuncer, Ünye’nin bir marka değerinin olduğunu, bu marka değerini artırmak ve markalaşmasını sağlamak için bazı adımlar atılması gerektiğini söyledi. Tuncer, Markalaşma hedefine ulaşmak için ise başlangıçta atılması gereken adımları; “Kent Marka Kurulunun Kurulması, ⁠Hedef Kitle Analizinin Yapılması, Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerin Belirlenmesi, Strateji Geliştirilmesi, Ürün Geliştirme, Arzulanan Marka İmajı, görsel kimlik ve slogan, İletişim” şeklinde açıkladı.

Toplantı, kendisi de Ünyeli olan Genna Ajans İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı, Marka ve İletişim Uzmanı A. Selim Tuncer’e toplantıya ve Ünye’ye katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Paylaşın:
193 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ