logo

TUREB BAŞKANI EĞİNLİOĞLU: “ACILI AİLELERİN YANINDAYIZ”

  • TUREB Başkanı Hakan Eğinlioğlu, 6 Şubat Depreminde Adıyaman İsias Otel’de hayatını kaybeden Ozan Koç’un Kdz. Ereğli’deki ailesine taziye ziyaretinde bulunarak “acılı ailelerin yanındayız” dedi.

Turist Rehberleri Odaları Birliği(TUREB) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eğinlioğlu ile ZBEÜ Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Turist Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tolga Fahri Çakmak, 6 Şubat Kahramanmaraş/Pazarcık merkezli depremde Adıyaman İsias Otel’de 30 Turist Rehberi ile birlikte hayatını kaybeden Ozan Koç’un Kdz. Ereğli’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

27 Nisan Perşembe günü Koç Ailesinin evinde gerçekleşen ve Avukat Tan Okay’ın da hazır bulunduğu görüşmede, Merhum Ozan Koçun acılı annesi Mehpare Koç ile Baba Orhan Koç’a başsağlığı ve sabırlar dilenerek, aileye yıkılan otel ve hayatını kaybedenlerle ilgili yürütülen hukuki süreçler konusunda bilgi verildi.

TUREB olarak Acılı ailelerin yanında olduklarını ifade eden Eğinlioğlu, taziye ve bilgilendirme ziyaretlerine devam edeceklerini bildirdi.

OLAY:

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Adıyaman’da bulunan Grand Isias Otel de yıkılmış, içlerinde rehberler ve öğrencilerin de bulunduğu 60’tan fazla kişi yaşamını yitirmişti. 11 ili etkileyen depremde toplam 50 binden fazla can kaybı ve çok büyük yıkım olduğu açıklanmıştı.

Paylaşın:
316 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ