logo

TURİZM REHBERLİĞİ ÖĞRENCİLERİ FİLYOS PROJESİNİ TANITTI

  • BEÜ Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencileri ‘Gençlerin Geleceği Filyos’ temalı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Filyos Projesini liseli gençlere tanıttı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencileri Filyos Projesini liseli gençlere tanıttı

Yapılan açıklamaya göre; Bölüm öğrencileri, 20 Mayıs 2022 tarihinde Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte Filyos Projesini anlatarak Zonguldak bölgesinden gerçekleşen geleceğe dönük proje ve gelişmeleri 9, 10, 11 ve 12. sınıf lise öğrencilerine aktardılar.

Filyos Bölgesi ve geleceği, turizmden sanayiye bütüncül şekilde ele alındı

Danışmanlığını Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tolga Fahri Çakmak’ın yaptığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen “Gençlerin Geleceği: Filyos” temalı etkinlikte Filyos, Filyos Sahili, Tios Antik Kenti, bölgede gerçekleştirilen kuş gözlemciliği faaliyetleri ve Filyos Vadisi Projesi hakkında tüm lise öğrencilerine anlatımlar yapıldı. Bu çerçevede Filyos bölgesi ve geleceği turizmden sanayiye bütüncül şekilde ele alınarak öğrencilerin oluşturduğu slayt ve sunumlar eşliğinde tanıtıldı. Etkinlik sonunda öğrencilerin merak ettikleri konulardaki sorular da cevaplanarak Zonguldak şehrinin önemli bir değeri olan Filyos ve çevresinin değerinin altı bir kere daha çizildi.

Açıklamada ayrıca,  Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi Müdürü Haşim Çakır’a teşekkür edildi ve projeyi tasarlayıp hayata geçiren öğrenciler tebrik edildi.

Paylaşın:
712 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ