logo

TURİZM YATIRIMLARI ZONGULDAK’A OLUMLU YANSIYACAK

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Turizm Altyapı Hizmet Birliği toplantısında yaptığı konuşmada il için turizmin önemine dikkat çekerek “…devam eden yatırımların da önümüzdeki süreçte turizme kazandırılmasıyla il için olumlu yönde bir değişim sağlanacaktır.” diye konuştu.

Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliği gündemindeki konuları görüşmek üzere Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında toplandı.

2021 yılı gelir gider bütçesi ile 2021 yılı yatırım planı ve çalışma programının görüşüldüğü toplantıda söz alan Vali Tutulmaz ilin turizm potansiyelinden söz ederek bunların iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

“ALTERNATİFLERDEN BİRİSİ DE TURİZM”

Birlik üyelerine hitaben bir konuşma yapan Vali Tutulmaz, İlimizin turizm değerlerinin üst düzeyde olduğunu, pek çok yerde olmayan endüstriyel mirasın ilimiz bünyesinde barındığını bunun yanı sıra doğal güzelliklerimizin de iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Geçmiş yıllarda ülke çapında adından çok bahsettiren Zonguldak’ın yeniden eski canlı günlere kavuşmasına imkân sağlayacak alternatifler üzerinde çalışmanın önemine değinen Vali Tutulmaz bunlardan birisinin de Turizm olduğunu ifade ederek “Turizme yönelik devam eden yatırımların da önümüzdeki süreçte turizme kazandırılmasıyla il için olumlu yönde bir değişim sağlanacaktır.” dedi.

Paylaşın:
532 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ