logo

TURİZM ZİRVESİNİ EREĞLİ’DEN AKADEMİSYENLER YÖNETECEK

Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Tolga Fahri Çakmak ile Dr. Öğretim Üyesi Nalan Albuz, Antalya’da düzenlenecek Türkiye Turizm Zirvesinde komisyon yöneticisi olarak görevlendirildiler.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde 07-09 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da 1. Türkiye Turizm Zirvesi gerçekleştirilecek.

ÖNEMLİ KARARLARA İMZA ATACAKLAR

Söz konusu etkinliğin Turist Rehberliği Sorunları isimli çalıştayına; Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Tolga Fahri Çakmak Komisyon Başkan Yardımcısı, Dr. Öğretim Üyesi Nalan Albuz ise Komisyon Üyesi olarak görevlendirildi. Türkiye’nin turizm sorunları ve politikalarının tartışılacağı etkinlikte, ülke politikasına yön verecek nitelikte kararlar alınması bekleniyor.

DEKAN ARSLAN “GENÇ VE DİNAMİK KADROYA SAHİBİZ”

Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Ali Arslan, akademisyenlerin önemli etkinlikte görevlendirilmesinden duyduğu memnuniyeti “Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi olarak, genç ve dinamik bir akademik kadroya sahibiz. Komisyon Başkan Yardımcılığı ve Komisyon Üyeliği ile görevlendirilen akademisyenlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” sözleri ile ifade etti.

Paylaşın:
503 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ