logo

TURİZMDE ATAĞA GEÇEN ZONGULDAK VE ÇEVRESİ TANITILIYOR

Zonguldak’ın turizm değerlerini ön plana çıkarmak ve etkin tanıtımını yapmak üzere hazırlanan visitzonguldak.com internet sitesi yayına başladı.

Zonguldak Valiliği koordinasyonunda yürütülen turizm odaklı çalışmalar çok yönlü olarak devam ediyor. Bu kapsamda, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yerel paydaşların da desteğiyle kısa süre içinde tasarlanan ve yayına alınan visitzonguldak.com internet sitesi yayında. Site aracılığıyla ilde bulunan turizm ögelerinin aktif ve güncel tanıtımının yapılması ve geniş kitlelere ulaşılması hedefleniyor.

Valilikten yapılan açıklamada, @tabiatiylabatikaradeniz ve @visit_zonguldak isimli sosyal medya hesaplarıyla da desteklenen internet sitesinde, Zonguldak’ı tanımak ve gelmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin ihtiyacı olan her türlü bilginin sağlandığı ve yönlendirmelerin yapıldığı kaydedildi.

PRATİK BİLGİLER, EĞLENCE ROTALARI…

Web sitesi içeriğinde; Zonguldak’a nasıl gelinir, nerede kalınır, neler yenir, neler yapılır gibi menülerle gelecek misafirler için bir rehber niteliğinde pratik bilgilere yer verilmiş. İnternet sitesinde ayrıca, kıyı alanları, doğal alanlar, spor aktiviteleri, lezzet durakları, tarihi-kültürel alanlar, müzeler, gözlem noktaları, endüstri mirası, aktiviteler, ulaşım gibi menülerle de ziyaretçilere yönlendirici bilgiler bulunuyor. Turistlerin en yüksek memnuniyeti sağlamaları amacıyla harita destekli gezi ve eğlence rotaları oluşturulmuş, ayrıca var olan destinasyonlar üzerinden kendi rotalarını oluşturmalarına da imkan sağlanmış.

“BİR FİKRİM VAR” DİYORSANIZ…

Zonguldak turizmine ilişkin fikri olan ve bu düşüncesini paylaşmak isteyenler için “Bir Fikrim Var” butonundan doğrudan Zonguldak Turizm Tanıtım Çalışma Grubu’na ulaşmaları da sağlanmış durumda.

İNGİLİZCE VERSİYON HAZIRLANIYOR

Valilik açıklamasında, visitzonguldak.com internet sitesinin, 20 Nisan Salı günü yapılacak olan Turizm Haftası Etkinlikleri dördüncü oturumunda kamuoyuna tanıtılacağı, ayrıca, daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla yabancı dilde (İngilizce) hizmete alınması için de ön çalışmaların yapıldığı kaydedildi.

Paylaşın:
801 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ