logo

TÜRK METAL, ERDEMİR’LE PAZARLIĞA BAŞLIYOR

  • Türk Metal Sendikası ile yetkili olduğu ERDEMİR arasında, 29. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde pazarlık süreci yakında başlıyor.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları(ERDEMİR)’nda toplu iş sözleşmesi yapmaya yetkili Türk Metal Sendikası’nın Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yeni dönem sözleşme için Erdemir’le pazarlık sürecinin yakında başlayacağını açıkladı.

Başkan Yılmaz, yeni dönem sözleşme sürecinde üyelerle yapılan anket sonucu teklif hazırlık çalışmalarının son halini aldığını bildirdi. İlk toplantının 11 Ekim’de yapılacağını duyuran Yılmaz, yazılı açıklamasında aynen şu görüşlere yer verdi:

TEKLİF MESS’E TESLİM EDİLDİ

“29.Dönem Toplu İş Sözleşmesi Teklifimizi Bölgemizden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Halil Faki Erdal ve Toplu İş Sözleşmeler Daire başkanımız Sayın Mahsun Turan ile birlikte işveren vekili olan MESS’e (Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası) teslim etti. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın 26 Ağustosta vermiş olduğu start ile başlayan teklif hazırlık çalışmalarımız, üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirilen anket çalışmaları sonrasında son halini almıştır. 11 Ekim 2022 Tarihinde İstanbul MESS binasında yapılacak olan ilk toplantı ile pazarlık sürecimizi başlatmış olacağız. Yeni dönem toplu sözleşme sürecinin Erdemir’de Çalışan Değerli üyelerimize ve Türk Metal Ailemize hayırlara vesile olmasını dileriz.”

Paylaşın:
478 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ