logo

TÜRK METAL ÜYESİ İŞÇİLER ANKARA’DA…

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Türk Metal Genel Merkezi ile MESS tarafından ortaklaşa düzenlenecek seminere katılacak üyeleri Ankara’ya yolcu etti.

Türk Metal Sendikası Genel Merkezi ile Türkiye Metal Sanayicileri sendikası(MESS) tarafından Ankara Büyük Anadolu Otel’ de ortaklaşa eğitim semineri düzenlenecek.

Seminere Kdz. Ereğli’den katılım sağlayacak sendika üyelerini 5 Haziran Pazar günü Ankara’ya uğurlayan Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, burada yaptığı konuşmada “Bizlere bu imkanları sağlayan, sosyal sendikacılıkta çığır açan, sadece Türk Metal emekçilerinin değil, Türkiye işçi sınıfının umudu Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak’a teşekkür eder, eğitime katılacak olan arkadaşlarımıza başarılar dileriz” dedi.

Diğer yandan, Şube Başkanı Yılmaz’a ziyaretler de devam etti.
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki (Erdemir) Demir Üretim Direktörlüğü Manipülasyon Bakım Başmühendisliği , Kok Fabrikası Müdürlüğü Batarya Başmühendisliği , Yardımcı İşletmeler Müdürlüğü ile Kalite Metalurji Müdürlüğü çalışanı ve Tat Metal A.Ş’de çalışan üyeler, Yılmaz’a ziyarette bulundular.

Paylaşın:
538 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ