logo

TÜRK METAL YÖNETİMİNDEN, AK PARTİ’YE ZİYARET

  • Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Altan Kalfa ve heyeti, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek Milletvekili Bozkurt, İlçe Başkanı Muhammet Andiç ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer’le görüştü.

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Altan Kalfa, yönetim kurulunun yanı sıra iş yeri baştemsilcileri, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer ile görüştüğü bildirildi.

BOZKURT : “YAŞANABİLİR EREĞLİ DÜŞÜNÜYORUZ”

AK Parti’den verilen bilgiye göre; AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, ziyarette yaptığı konuşmada, ortak paydanın Karadeniz Ereğli olduğunu belirterek  Karadeniz Ereğli’nin daha iyi noktalara gelebilmesi için göreve geldiği günden bu yana çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Bozkurt, “Gerek devletimizin yatırımları gerekse bakanlıklarımızın destekleri noktasında önemli hizmetleri bölge halkımız ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Bizim ortak paydamız Karadeniz Ereğli’dir. Seçim dönemindeyiz, yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Gerek Belediye Başkan adayımız gerekse meclis üyelerimiz bu süreci en iyi şekilde değerlendirme arzusu ve çabasındalar. Karadeniz Ereğli Belediyesi ve diğer belde belediyelerimizi AK Partili belediyeler arasına katmak istiyoruz. Projelerin hayata geçmesinde devletimizin de iktidarımızın da desteği çok önemlidir. Hep birlikte yaşanabilir bir Ereğli düşünüyor ve Ereğli’nin kaybedecek 5 yılı daha bulunmadığını belirtmek istiyorum” dedi.

SEZER: “ÇOK ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR”

AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı İbrahim Sezer de, birlik ve beraberlik içerisinde Karadeniz Ereğli’de yeni bir dönemi açmak istediklerini vurguladı ve “Karadeniz Ereğli’yi inşallah hak ettiği noktalara taşıyabilmek için hep birlikte hareket etmemiz, ortak değerimizin Karadeniz olduğu gerçeğini bilmemiz ve bu doğrultuda hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Çok önemli projelerimiz var ve bu projelerimizi halkımız ile buluşturacağımız günleri büyük bir heyecanla bekliyoruz” sözlerine yer verdi.

Sendika Şube Başkanı Kalfa da Karadeniz Ereğli’nin daha iyi noktalara gelmesi gerektiğini belirterek adaylara başarı temennisinde bulundu.

Verilen bilgiye göre; yaklaşık 1 saat süren ziyarette gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu.

Paylaşın:
154 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ