logo

TÜRK METAL’DE HAREKETLİ GÜNLER!..

Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesinde sözleşme süreçleri, işçi buluşmaları ve ziyaret etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken, Şube Başkanı Yakup Yılmaz, üyelerden yoğun rağbet görüyor.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Metal Sendikası Şubesi’nce, bir yandan yetkili iş yerlerindeki sözleşme süreçleri devam ederken, diğer yandan ise etkinlikler sürüyor.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamalara göre; Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de “büyük İşçi Buluşmaları”nın üçüncüsünü gerçekleştirdi.
Yine kalabalık işçi gruplarınca meşale ve konfetilerle karşılanan Yılmaz, salondaki tüm masaları gezerek işçilerle tokalaştı, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Üyelere hitabında; başta Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak’ın selamlarını ileten Yılmaz, kendilerine gösterilen emeğin gücü ile daha çok kazanım elde ettiklerini söyledi.
Yılmaz’ın konuşmasını sık sık alkış ve sloganlarla kesen üyeler de, yerlerinden kalkarak sahne önüne gelip, sevgi gösterisinde bulundular.
Türk Metal Şube yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı gecede, birlikte yenilen yemeğin ardından çalan müzik eşliğinde eğlenildi.

SÖZLEŞMEDEN BİLGİLENDİRİYOR

Bu arada, Türk Metal Şube Başkanı Yılmaz, İlçedeki Tat Metal A.Ş. ile gerçekleştirdikleri 4 Dönem Toplu İş sözleşmesinin 5. Oturumu’ndaki gelişmeleri, Tat Metal çalışanı üyeleri ile paylaştı.
İşçileri makamında ağırlayan Yılmaz, özellikle sosyal haklardaki taliplerinin ‘aynen’ geçtiğini hatırlatarak, “Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak’ın önderliğinde ve liderliğinde kazanan bizler olacağız. Her zaman ve her yerde bizlere inanan, güvenen inançlı ve kararlı Tat Metal çalışanı değerli kardeşlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı mutlu kazasız günler dileriz” dedi.
İşçiler de Yılmaz’a sevgi gösterilerinde bulundular.

GRUPLAR HALİNDE ZİYARETLER

Diğer yandan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki (Erdemir) Hadde Atölyesi, Kok fabrikası Manipülasyon Müdürlüğü, Demir Üretim Direktörlüğü Kok Batarya Ünitesi, Çelikhane Direktörlüğü sürekli döküm 1-2 hattı ve Nakliyat Müdürlüğü çalışanı Türk Metal Üyesi işçiler de Yılmaz’ı ziyaret ederek sendikalarına bağlılıklarını gösterdiler.

YILMAZ İŞ YERLERİNDE

Öte yandan, Türk Metal Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz da, iş yeri ziyaretlerini sürdürdü.
Yılmaz, Erdemir Çelikhane Direktörlüğü Sürekli Dökümler Müdürlüğü 1-2 Mekanik Bakım ve 2.Soğuk Haddehane paketleme hattı çalışanı üyeleri iş yerlerinde ziyaret ederek, Türk Metal Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve Şubeden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal’ın selamlarını ileterek, güncel konular hakkında sohbetler gerçekleştirildi.

Paylaşın:
389 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ